Play ponuda
Play ponuda
INTERVJU

Marijana Batinić za RTL.hr o blagdanskoj tradiciji u svom domu: 'Jako sam sretna što ćemo Božić dočekati u novom stanu'

RTL-ova voditeljica sumirala je proteklu godinu - privatno i poslovno, otkrila obiteljske običaje u blagdansko vrijeme i svim gledateljima zaželjela sretne blagdane

Image
Foto: RTL
RTL.hr/ 23.12.2022. u 20:00
Play ponuda

Poslovna 2022. godina za omiljenu RTL-ovu voditeljicu Marijane Batinić bila je iznimno pozitivna, a kako nam je rekla u intervjuu za RTL.hr, jednako je zadovoljna i s ovom privatnom stranom. Posljednji veliki televizijski projekt kojeg je vrlo uspješno završila bio je show 'Život na vagi', a pred njom je još njih mnogo. U novu, 2023. godinu, ulazi sa svojom obitelji, i to u novom domu! O svemu tome je ova poznata voditeljica govorila za naš portal i ono najvažnije, svima vama zaželjela sve najbolje povodom blagdana.

Rekli ste nedavno kako pomalo selite u novi stan. Hoćete li ovaj Božić kao obitelj dočekati u njemu?

Jako sam sretna što mogu odgovoriti da hoćemo! Kutije nisu sve raspakirane, pa stalno nešto nedostaje, ali mir u srcu je prisutan što je najvažnije. 

Koji su vaši običaji za Božić - tko kiti bori, tko je od vas četvero najviše euforičan, a tko je zaslužan za pripremu jela i slastica?

Kitimo ga svi zajedno. Ove godine smo uzeli bor u tegli jer ćemo ga nakon blagdana zasaditi u vrtu. Badnjak tradicionalno kuhamo bakalar, peku se kolači, spremamo francusku salatu, ne bježimo od tradicije. Trudim se prenijeti taj božićni duh mog djetinjstva na svoju djecu.

Gdje planirate provesti Novu godinu?

Nemamo nekih planova,  tek smo donekle raspakirali kofere, pa nam se nikako ne mili ponovno ih pakirati, iako ja planiram skoknuti do Splita. Novu godinu ćemo najvjerojatnije dočekati doma s djecom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play ponuda

Stvara li vam ovo blagdansko vrijeme stres ili je pak za vas ovo vrijeme u kojem najviše uživate?

Inače mi je stvaralo veliki stres, ne stignem od obveza uživati, a tu su sad i razne aktivnosti mojih djevojčica, što vrtićke, što školske i izvannastavne da jedva sve uspjevamo poloviti - eventi, snimanja, kampanje, fotkanja i razne druge poslovne obveze. Svi bi sve odradili u prosincu pa mi je život poprilicno hektičan, ali dječja radost i sjaj u očima povrati potrošene živce.

Slušate li želje djevojčica kada su pokloni u pitanju ili kupujete na svoju ruku?

Slušam, za sada im nije problem udovoljiti, jer su poprilično skromne. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play ponuda

Upravo se čita

Image
VELIKA NOVOST

Paulina se uselila u novu kuću, a za RTL.hr otkrila tko još živi s njom: 'Došlo je do velikog preokreta'

Kad sumirate sve, kakva vam je bila ova 2022. godina?

Poslovno vrlo uspješna, ali i naporna. Pokrenula sam neke nove projekte, unapredila stare, snimili smo opet uspješnu sezonu showa 'Život na vagi',  dosta sam vremena provodila u građevinskim radovima, jer se dizajnom interijera bavim kad ne radim na televiziji, tu je i IKona, modna linija nastala u suradnji s Kristinom Burjom (Krie Design) i Ivom Gradišer, pa smo i u razvoju IKone imali intenzivan  period…

A privatno je to bila divna godina, djeca su mi zdrava i sretna, okružena ljubavlju, rastu naočigled  i sve više sam svjesna prolaznosti vremena. Napuštaju nas neki nama važni i nezamjenjivi ljudi, gase se, jer vrijeme nemilosrdno ide. Koncentrirana sam u potpunosti na svoju obitelj i uživamo u svakom trenutku. Pandemija nas je sve skupa nekako osvijestila da imamo samo ovo sada. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play ponuda

Što vas je u ovoj godini razveselilo, rastužilo, motiviralo i šokiralo?

Bilo je tužnih trenutaka, bolesti, operacija, ružnih dijagnoza članova šire obitelji, smrtnih slučajeva, sprovoda. Kada žalis za propuštenim trenucima i što se niste viđali više. Bilo je i smijeha i veselja, proslava, život se napokon vratio u normalu i opet galopira. Ne bih imala ništa protiv da repriziramo 2022. godinu, znam samo da ne bih više nikad voljela seliti… Sljedeću selidbu planiram  u mirovini, kad se prebacim u južne krajeve. Poslovni kalendar mi je već popunjen, a ja ispunjena. Svima nam želim zdravlja i što više zajedničkih trenutaka u kojima stvaramo uspomene.

Serijal vježbanja s Marijanom Batinić 'Mama u formi' pogledajte na novijoj, boljoj i atraktivnijoj PLAY platformi!

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
STARHOROSKOP

Veliki godišnji horoskop Anđelke Subašić! Otkrivamo koji znakovi će imati najviše sreće

Play ponuda

Više s weba