Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
POVUKAO SE IZ JAVNOG ŽIVOTA

Slava ga više ne zanima: Znate li kako danas izgleda zvijezda filma 'Sam u kući 3'?

Prije nešto više od deset godina snimio je svoj posljednji film. Diplomirao je na Sveučilištu u Kaliforniji te se od tada bavi raznim poslovima. Jedno vrijeme radio je kao voditelj znanstveni stručnjak u obrazovnom ljetnom kampu u Kaliforniji

Image
RTL.hr/ 1.1.2023. u 19:00
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

RTL je i ove blagdane, sada već tradicionalno, prikazao nastavke popularnog filma "Sam u kući" bez kojeg Božić, sudeći po komentarima ne bi bio Božić. Prva dva nastavka "Sam u Kući" iz 1990. te "Sam u Kući 2: Izgubljen in New Yorku" iz 1992. godine postigli su planetarni uspjeh, a brojne generacije su i odrasle uz simpatičnog Kevina. 

S liste omiljenih božićnih filmova godinama nije silazio, a onda su producenti odlučili napraviti nastavak, no uz potpuno novu glumačku postavu. Legendarnog glumca Macaulayja Culkina zamijenio je Alexander David Linz koji se suočio s ozbiljnim zadatkom. 

https://d19p4plxg0u3gz.cloudfront.net/4e7513d2-85cd-11ed-b2a1-2e03a7822bec/original

Kako nadmašiti prva dva nastavka koji su u nekoliko godina postali kultni? Zadatak nije bio lagan, ali je i simpatični David uskoro ušao u srca vjernih obožavatelja. Iako nikada nije doživio jednaku popularnost kao kolega Culkin, Alexander je tada imao - ulogu života. 

Inače, Linz je rođen 3. siječnja 1989. u Santa Barbari. Nakon završetka ugledne osnovne i srednje škole, upisao je Berkeley gdje je bio dio grupe za improvizacijsku komediju. Na žalost brojnih obožavatelja - sa samo 18 godina odlučio je odustati od glume i povući se iz javnog svijeta, a posvetio se znanstvenom radu i učenju. 

Prije nešto više od deset godina snimio je svoj posljednji film. Diplomirao je na Sveučilištu u Kaliforniji te se od tada bavi raznim poslovima. Jedno vrijeme radio je kao voditelj znanstveni stručnjak u obrazovnom ljetnom kampu u Kaliforniji.

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
ŠOKOVI ZA LJUBIMCE

Lana Klingor Mihić apelira: 'Ako već imate mazohističku potrebu da bacate petarde, pronađite livadu pa pucajte'

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba