Novosti

Bojan Jambrošić prisjetio se najljepšeg trenutka iz showa 'Hrvatska traži zvijezdu': 'Možda bi se neki...

Bojanu je show 'Hrvatska traži zvijezdu' promijenio život i, kako kaže, pamtit će to iskustvo zauvijek

RTL TV
12.11.2019 14:06

Bojan Jambrošić prije deset je godina pobijedio u RTL-ovu showu ' Hrvatska traži zvijezdu ', čime je započela njegova glazbena karijera. To će iskustvo, kaže, zauvijek pamtiti, a za RTL TV se prisjetio najljepšeg trenutka iz showa.

"Neki ljudi se možda ne sjećaju što su radili prije deset godina, ali ja ne mogu zaboraviti show i sve ono što mi je donio. Tu sam upoznao kandidate koji su se prijavili i koji su midanas prijatelji. Upoznao sam Antoniju Blaće, upoznao sam Marka, Tonija Cetinskog, Jelenu Radan, Foxa... Stvarno je bilo puno lijepih trenutaka", rekao je Bojan te nastavio:

"Sjećam se svake izvedbe, svake pjesme, ali onu koju bih možda izdvojio kao najdražu je ono čega bi se možda neki muškarci sramili, ali ja ne, a to je kada sam pjevao 'Ti si mi u krvi' i prvi puta u javnosti zaplakao na televiziji", iskreno je rekao mladi pjevač te zaključio kako ćeshow 'Hrvatska traži zvijezdu' imati posebno mjesto kod njega.

"Da me sad netko pita bih li ponovio to što sam napravio prije deset godina, prijavio se na show, ja bih definitivno odgovorio da bih", zaključio je Bojan.