Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
NE PROPUSTITE!

Boksački spektakl: Tko je opaki Iceman koji će večeras pokušati pobjediti Conora Benna?

I nakon svih pokušaja i promašaja, Koivula se odlučuje na možda i najteži mogući potez kada će usred Londona, borbu s Conorom Bennom!

Image
RTL.HR/ 21.6.2019. u 12:30
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Jussi „Iceman“ Koivula već je dugo među konopima ringa, bilježi 31 borbu, no niti jedan pojas, mada je pokušavao doći do jednoga od njih nekoliko puta. 35-godišnji Finac tek je u svojoj 18. borbi dobio priliku osvojiti jednu titulu, u ovom slučaju IBF interkontinentalni supervelter naslov u veljači 2015. protiv Talijana Marcella Matana, što nije urodilo plodom te je poražen jednoglasnom odlukom sudaca.

Čekao dvije godine na priliku

Novu priliku Koivula je trebao čekati dvije godine, pružena mu je protiv Francuza Mohameda Mimoune za EBU velter naslov, no ni ovoga puta Finac nije prevladao te je usred Pariza poražen jednoglasnom odlukom sudaca. Treću sreću Iceman tražo preko „bare“, u Kanadi, kada se pokušava domoći jednog američkog naslova, kada mu je već europski nedostižan.

Zbog odluke sudaca opet ostao praznih ruku

No Kanađanin Samuel Vargas podijeljenom odlukom sudaca ne dozvoljava mu da NABA velter pojas odnose u Europu te Koivula opet ostaje praznih ruku. Nova šanasa Koivuli se pružila za EBU naslov ove godine u travnju protiv Francuza Jordyja Weissa, no Francuz pobjeđuje.  I nakon svih pokušaja i promašaja, Koivula se odlučuje na možda i najteži mogući potez kada će usred Londona, u York Hallu napasti WBA kontinentalni pojas Conora Benna, u meču koji će po mnogome definirati i usmjeriti njegovu karijeru te pružiti odgovor imali li Iceman šampionske krvi u sebi ili nema.

Boks: Benn vs. Koivula ne propustite večeras u 23 sata na RTL-u!

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
PLAY

Propustili ste gledati film 'Južni vetar'? Pogledajte ga besplatno na PLAY-u!

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba