Novosti

Bolni gubitak zvijezde emisije 'Lovci na nekretnine': 'Donio je jako puno radosti u moj život'

Jonathan i Drew Scott zvijezde su niza hit emisija, a vremenom su stekli planetarnu slavu. Njihove emisije možete pratiti na RTL-u, gdje svjedočimo koliko braća Scott uljepšavaju živote brojnih ljudi.

RTL.hr
01.12.2022 10:30

Dan zahvalnosti prošao je divno u domu Jonathana Scotta i njegove partnerice, glumice Zooey Deschanel , no američki praznik završio je prilično tužno. O svemu je svoje obožavatelje 'lovac na nekretnine' obavijestio putem Instagrama, naime, blagdanski vikend završio je tužnim oproštajem od svog psa Stewieja. Jonathanov pas pratio ga je u stopu niz godina, čak i prije negoli se Scott sa svojim bratom proslavio u showu 'Lovac na nekretnine'.

Više od 13 godina Stewie je bio njegov kompanjon pa ne čudi što se Jonathan dirljivim riječima oprostio od svog psa. "Oprostio sam se od mog Stewieja danas. Donio je jako puno radosti u moj život u proteklih 13 godina i to će nastaviti činiti jer je dio brojnih sretnih uspomena", napisao je tužni Jonathan i zaključio svoju objavu emoticonom slomljenog srca.

Nakon što se sa svojim bratom Drewom proslavio hit emisijom, Jonathan je u intervjuu za Modern Dog Magazine izjavio da su njegovi psi Stewie i Gracie bili njegovo konstantno društvo, putovali su s njime gdje god je išao i uljepšavali mu život svakog dana. "Na kraju napornog dana, nas troje na kauču gledamo film zajedno. Drew ih također obožava, dolazi i često iz izvodi u šetnje", ispričao je tada Jonathan.

Njegove pse divno je prihvatila i djevojka mu Zooey Deschanel, koja i sama ima dva psića. Od Stewieja se i njoj bilo teško oprostiti jer je protekle tri godine taj ljubimac bio i njezina obitelj. Osim nje, mnoga su se slavna imena u komentarima oprostila od Scottovog ljubimca. Izraze sućuti uputile su mu i Viola Davis, Cindy Crawford, Meghan McCarthy...

Simpatičnu braću Scott pratite i dalje u emisiji 'Kupuj i prodaj' -od ponedjeljka do petka u jutarnjem terminu na RTL-u.