Novosti

Borba iz podzemlja širi se u svijet ljudi!

Dostigavši ljudsku veličinu, Maltazard (Siniša Popović) je odlučio osvojiti čitav svemir. Za razliku od njega, Arthur (Filip Grladinović) je i dalje u svom minijaturnom izdanju pa se, kako bi zaustavio Maltazarda, mora vratiti u svoju sobu i na svoju visinu.

Press
09.10.2016 09:34

zajedno sa Selenijom (Marija Škaričić) i Bétamècheom, Arthur se nastoji domoći napitka za rast, dok Archibald uvjeri Maltazardovog sina Darkosa da promijeni stranu, i sada potraga za bivšim vladarom podzemlja Maltazardom može početi.

Treći dio Bessonove avanture nastavlja se na događaje iz "Maltazardove osvete" te zaokružuje trilogiju o Arthuru i njegovim minijaturnim prijateljima u podzemlju. Treći dio uslijedio je svega nekoliko mjeseci nakon drugog, a glumci i internacionalne zvijezde i glazbenici, u originalnoj verziji, ponavljaju uloge. Tu su ponovno Mia Farrow, Penny Balfour i Logan Miller te glasovi Mylène Farmer , Loua Reeda, a ovog puta i Iggyja Popa. I u hrvatskoj sinkroniziranoj verziji, koju ćemo gledati na RTL-u, poznato društvo iz prošlih nastavaka dalo je glasove, kao Marija Škaričić i Siniša Popović, dok je glas Arthura po prvi put pripao tada 14-godišnjem Filipu Grladinoviću, unuku Vladimira Puhala, legendarnog glumca iz kazališta Komedija, koji je nekada podario glas Zekoslavu Mrkvi.

Budite uz RTL od 11 i 10!