Play ponuda
Play ponuda
Ekspert iz showa

Boris iz 'Braka na pravu' objavio tužnu vijest: 'Moja predivna mama je zaspala i oslobodila se bola...'

Borisu su brojni pratitelji, kolege i prijatelji izrazili sućut

Image
Foto: RTL
RTL.HR/ 27.4.2022. u 16:54
Play ponuda

Boris Blažinić, poznati psiholog koji je javnosti poznat kao jedan od eksperata u sociološkom eksperimentu 'Brak na prvu', na društvenim je mrežama objavio tužnu vijest. Naime, preminula mu je majka, što je rastužilo njegove pratitelje, prijatelje i kolege. 

"Dragi moji, htio bih vam javiti kako je moja predivna mama zaspala i oslobodila se ovozemaljskih lanaca i bola i otišla na putovanje u zemlju snova, punog boja, mirisa, svijet gdje napokon može sanjati otvorenih očiju, pomicati granice mašte, plesati, trčati, biti istinski svoja i sretna", napisao je Boris u dirljivoj objavi. 

Boris Blažinić je profesor i sudski vještak za psihologiju, TBM (Total Balance Metode) terapeut te vodeći stručnjak za psihoprofiliranje, razvoj osobnosti i emocionalno zdravlje. Nakon završenog studija Psihologije na Filozofskom fakultetu u Zagrebu Boris nastavlja poslijediplomsko obrazovanje na studiju Socijalna psihijatrija pri Medicinskom fakultetu u Zagrebu te završava dodatne specijalizacije i treninge iz područja psihologije u Japanu, SAD-u, Engleskoj i Njemačkoj. Posjeduje međunarodno iskustvo i proveo je više od 1400 treninga u koje je bilo uključeno više od 14000 polaznika.

Autor je jedinstvene Total Balance Metode (TBM) za eliminiranje emocionalnih i mentalnih blokada i otključavanja osobnih potencijala kako bi svaki pojedinac postigao željene rezultate na svim područjima života. Osim toga, Boris je i često viđeno lice u medijima, a širem gledateljstvu poznat je nakon sudjelovanja u popularnom showu 'Brak na prvu'. 

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
svakoga dana u 17:50

Od danas na Kockici: Nova zabavna i poučna animirana serija 'Kockić i prijatelji'!

Play ponuda

Više s weba