Novosti

Braća iz emisije Lovci na nekretnine" volontiraju na dječjoj onkologiji

Osim što znaju kako točno treba izgledati dom da biste ga istog trena mogli prodati, vrijedni blizanci cijeli su svoj život bili uspješni, što je rezultat zajedničkog truda.

Press
04.04.2017 17:30

Njihov otac Jim Scott radio je u filmskoj industriji kao glumac i pomoćnik redatelja, ali nakon rođenja sinova, napustio je taj posao kako bi bio više s dječacima i bio im bolji otac. Vjerojatno je i to pomoglo da obojica izrastu u uistinu talentirane i uspješne ljude.

Kako su rasli na ranču, već s 3 godine su naučili jahati.Svoj prvi posao pokrenuli su kad im je bilo samo sedam godina! Odlučili su izrađivati ukrasne vješalice i prodavati ih lokalnim trgovcima. Postigle su toliko veliku popularnost da ih je japanska tvrtka naručila za prodaju.

Okušali su se i u glazbi, prvo su pjevali u dječjem zboru, a kao tinejdžeri bili su članovi country pop boy banda.

Volontiraju na onkologiji dječje bolnice u Calgaryju, gdje izvode mađioničarske i klaunovske točke za djecu. Uz to što je Jonathan trenutno rangiran kao 3. najbolji mađioničar Sjeverne Amerike, kao mali zvanično je bio najmlađi iluzionist na svijetu.

Imaju veliku kolekciju antiknih mačeva. Prva tri kupili su kad im je bilo 10 godina, kad su s obitelji bili u Škotskoj. U kolekciji su razni mačevi: europski srednjovjekovni, samurajske katane, španjolski toledo mačevi, bajunete iz l. svjetskog rata i razni drugi.

Obojica vole glumu, koju su i studirali, s tim da je Drew studirao u Vancouveru u klasi Matthewa Harrisona, kod kojeg su studirali i Cobie Smuldersi Kurt Russell, a Jonathan je studirao glumu na sveučilištu u Calgaryju. Drew je snimio i režirao svojih nekoliko kratkih filmova koji su se prikazivali na raznim festivalima, a Jonathan je napisao scenarij i producirao svoj prvi film Ljetna afera" u školi u dobi od 16 godina.

Obojica u i izvrsni karatisti crnih pojaseva drugog nivoa te kanadski šampioni, s tim da je Jonathan tu titulu osvojio čak 13 puta!

Uz toliko zajedničkih zanimanja, hobija i strasti, među braćom ipak postoji i nekoliko sitnih razlika:

Jonathan je, iako 4 minute stariji i članstvom u Mensi dokazano inteligentniji, zapravo je puno neozbiljniji i luđi" od brata jer je izvodio egzibicije prelazeći s jednog na drugi neboder u Vancouveru. Sedam godina je radio kao model, a zahvaljujući atletskoj figuri i kao model za donje rublje. Zahvaljujući istoj toj građi bio je i dubler u filmovima te, iako nekoliko centimetara viši, zamijenio je Josha Hartnetta u filmu Uskrsnuće šampiona . Rastavljen je, ali u dobrim odnosima s bivšom i nikad u javnosti ne priča o svom privatnom životu.

Drew je uz karate u srednjoj školi igrao i košarku, ima zabilježen rekordni skok od 109,2 cm! Za vrijeme studija radio je kao profesionalni trener. Vlasnik je kuće na grčkom otoku Mykonosu, a kao veliki ljubitelj putovanja često posjećuje i Firencu te rodbinu u Škotskoj i obožava živjeti po hotelima.

Izvrsne savjete uspješne braće Scott oko uređenja i prodaje kuće ili stana doznajte svake večeriu emisiji "Kupuj i prodaj" na RTL Livingu, te u emisiji "Lovci na nekretnine" od ponedjeljka do subote u prijepodnevnom terminu na RTL-u!