Play ponuda
Play ponuda
'Lovci na nekretnine', u 10:50 sati, samo na RTL-u!

Braća Scott dobili novi zadatak, koji Jonathana potpuno izluđuje!

Pred njima se nalazi novi izazov!

Image
Press/ 24.2.2017. u 10:40
Play ponuda

Jeanette i Tony očajnički žele kupiti novu kuću, koja mora biti obnovljena na vrijeme, stoga su odlučili potražiti pomoć popularne braće Scott, ljubitelje interijera i nekretnina.

Drew i Jonathan Silver Scott simpatična su braća koja su u posljednjih 10 godina izgradila veliko carstvo  zahvaljujući svojoj ljubavi prema kupnji i uređenju nekretnina. Dosad su u svojih pet televizijskih emisija ostvarili snove čak 1000 klijenata preuredivši im stare kuće i stanove, no rijetko kad pristaju na jedno – preurediti iz temelja nekretninu s manje od 40 kvadratnih metara!

U današnjoj emisiji pratit ćete mladi par, Jeanette i Tonyja koji se neće moći složiti u izgledu interijera. Par se odlučio na veliko renoviranje nove nekretnine, ali Jonathan ima samo četiri tjedana kako bi mogao dovršiti posao, te će to morati napraviti pod budnim okom, danonoćno. Jonathan počinje gubiti strpljenje kada Tony nemilosrdno komentira njegov dizajnerski izbor. Hoće li se na kraju svi umiriti i renovirati novu kuću na vrijeme, ne propustite saznati u današnjoj emisiji 'Lovci na nekretnine', u 10:50 sati, na RTL-u!

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
Na RTL2

Ne, nije vam se učinilo: Zaista ste maloprije u seriji 'Krim tim 2' vidjeli Andreu Andrassy

Play ponuda

Više s weba