Play ponuda
Play ponuda
PON - PET u 22 sata

'Brak na prvu': Što su sve doživjeli kandidati u američkoj inačici popularnog showa gledajte na kanalu RTL Living

Jesu li američki parovi prolazili kroz iste probleme kao i hrvatski? Prvu epizodu američkog realityja 'Brak na prvu' ne propustite gledati večeras od 22 sata na kanalu RTL Living.

Image
Foto: PLAY Premium
RTL.HR/ 4.1.2022. u 18:00
Play ponuda

Neke osobe čitav život traže pravog partnera za sebe, a tri para iz realityja “Brak na prvu”, prema savjetima stručnjaka za brak, odlučili su se na veliki korak već nakon jednog susreta.

U prve tri sezone, psiholog, doktor Joseph Cilona, seksolog, doktor Logan Levkoff te sociologinja, doktorica Pepper Schwarts, humanist Greg Epstein te od četvrte sezone pastor i bračni savjetnik, Calvin Roberson te komunikacijska i stručnjakinja za romantične veze, Rachel DeAlto, spojili su tri para za koja vjeruju da imaju šanse ostati zajedno. Oni nakon prve bračne noći u hotelu odlaze na bračno putovanje, a nakon povratka kući žive zajedno osam tjedana te nakon toga odlučuju žele li ostati zajedno ili se razdvojiti.

Uspješna američka reality serija, koja se prikazivala na FYI, A&E te Lifetime kanalu, inačice je danske uspješnice “Gift Ved Første Blik”. Do danas je prikazano sedam sezona te su snimljeni spin-offovi “Married at First Sight: Honeymoon Island” i “Married at First Sight: Happily Ever After”, što dovoljno govori koliko serija zabavlja američke gledatelje. Spomenimo da je dvadeset i jedan par do sada bio izabran za ovaj eksperiment, 15 parova je ostalo zajedno nakon 8 tjedana, a 5 parova i danas je u braku!

Image

Brak na prvu (SAD)

reality
SAD - 2018
Subota - nedjelja u poslijepodnevnom terminu
Gledaj na
Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
subota u 22 sata

Mislite da je drugima život kvalitetniji, bolji i zabavniji? Komedija 'U tuđoj koži' večeras na RTL-u!

Play ponuda

Više s weba