Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
NAGRAĐIVANA MINISERIJA

Briljantna belgijska triler-serija ‘Dvije strane zločina’ držat će vas u napetosti do samoga kraja!

Tragični događaji jednog dana ispričani iz paralelne perspektive.

Image

Dvije strane zločina

RTL.hr/ 30.5.2022. u 15:45
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

'Dvije strane zločina' je serija belgijske produkcije originalnog naziva 'De Dag', redatelja  Gillesa Couliera i Dries Vosa te scenarista Jonasa Geirnaerta Julie Mahieu.

Ispričana s više gledišta, očima kriminalaca i njihovih taoca te policije koja je okružila banku, ova briljantna, napeta belgijska triler-serija puna misterija donosi događaje u paralelnoj perspektivi. Kroz epizode mijenja se fokus na policiju te kriminalce i žrtve dok životi vise o niti, sat otkucava, a gledatelji sklapaju sliku i mijenjaju svoje simpatije među stranama. Pregovarači i detektivi pokušavaju riješiti nemoguću situaciju, a zabrinuti rođaci i mediji dodatno otežavaju situaciju.

This image has an empty alt attribute; its file name is original

Neočekivani obrat

Pljačka banke izmiče kontroli dok policija, kriminalci i taoci otkrivaju neočekivane planove... Napeti misterij ispričan je u jedinstvenoj paralelnoj perspektivi: svaka epizoda izmjenjuje fokus između policijske akcije izvana i uzavrelog lonca pod pritiskom u banci. Intenzivna, klaustrofobična igra mačke i miša odvija se tijekom cijele sezone, a svaka epizoda koja mijenja vrijeme, otkriva drugo gledište na događaje... Postoji čitav labirint tajni koje morate proći prije nego što ovaj dan završi. Sat otkucava. Životi vise o koncu. I nikome se ne smije vjerovati.

This image has an empty alt attribute; its file name is original

Posebna je zanimljivost serije, da su neparne epizode (1, 3, 5, 7, 9, 11) prikaz gledan očima policije i obitelji žrtava, dok su parne viđene iz kuta otmičara i talaca u banci.

U ovoj nagrađivanoj seriji punoj misterija, pojavljuje se velik broj likova pa samim time i velik broj glumaca. U glavnim ulogama našli su se odlični Sophie Decleir, Lukas De Wolf, Jeroen Perceval, Titus De Voogdt te Dolores Bouckaert.

Ispričanu priču iz dviju perspektiva, vrhunske serije ‘Dvije strane zločina’, pogledajte odmah na PLAY Premiumu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
Srodne duše

Zoran i Suzi iz 'Ljubav je na selu' uživaju u braku: 'Ljubav cvjeta i dalje, imamo i neke planove...'

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba