Play ponuda
Play ponuda
MECI IZNAD BROADWAYA

Britko, zabavno i na trenutke jezivo

Ova predstava će biti pravi vatromet.

Image
Press/ 12.3.2016. u 20:30
Play ponuda

Godina je 1928. David Shayne (John Cusack), mladi poletni scenarist stiže na Broadway. Trudi se pronaći producenta za svoju predstavu “God of Our Fathers” te upoznaje Olive Neal (Jennifer Tilly), glumicu i djevojku gangstera, koja može skupiti novac da snove o postavljanju predstave na “daske koje život znače” učini stvarnošću. Iako je Olive zahtjevna i, što je još gore -  netalentirana, njezin momak Cheech (Chazz Plaminteri) je genijalac, pun ideja o tome kako postaviti predstavu. I dok je glumačka skupina spremna za premijeru, Shayne učini pogrešku kada Cheechovu ideju za scenarij pripiše sebi.

Izvrsnom krimi-komedijom iz sredine 90-ih legendarni Woody Allen nastavlja uveseljavati obožavatelje i kritičare, koji do današnjeg dana s nestrpljenjem iščekuju što će Woody isporučiti sljedeće. „Meci iznad Broadwaya“ pokazali su se kao veliki hit, koji je bio nominiran za šest nominacija Američke filmske akademije, mada je samo Dianne West pobijedila u kategoriji sporedne uloge te otišla kući s prestižnim kipićem.

Film, kao i svi Woodyjevi, britak, duhovit i iskričav, okupio je izvanrednu skupinu glumaca, od Johna Cusacka, Dianne West, Jennifer Tilly, Chazza Palminterija, Mary-Louise Parker do Jacka Wardena i drugih. Zanimljivo je da je film 2014. doživio i svoju brodawaysku glazbenu verziju, koju je adaptirao i nadgledao sam Woody Allen.

Ako ste večeras raspoloženi za mini-allenovski serijal, odmah nakon Holivudskog svršetka pogledajte i ovu krimi-komediju u 02:35 na RTL2.

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
Reality show s oznakom 18

Može li čudnije? Prvo su se upoznali s njihovim intimnim dijelovima, a tek onda im vidjeli lice

Play ponuda

Više s weba