Novosti

Bryan Cranston rastužio obožavatelje: 'Nema više autograma!'

Dok neke zvijezde fotografiranje i autograme skupo naplaćuju, popularni glumac ispunjavao je sve molbe obožavatelja i - pregorio.

Press
06.02.2018 16:35

Ako posjedujete autogram jednog i jedinog Bryana Cranstona , najčudnijeg televizijskog oca iz serije Malcolm u sredini" , pravi ste sretnici i uskoro ćete ga moći jako dobro unovčiti.

Popularni glumac na Facebooku je objavio detaljno pojašnjenje uz fotografiju.Na sreću mnogih, čini se kako nije mislio da prekida ispunjavati baš sve molbeobožavatelja, već da misli nazahtjeve za autogramima koje je zaprimio njegov menadžer.

"Dragi prijatelji,

ovo je treća dvostruka hrpa zahtjeva obožavatelja koja je pristiglau ured ovdje u Londonu. Već sam proveo sate i sate ispunjavajući ihi osobno sam ih odnio u poštu. Ne mogu više to činiti. Čak je i uz pomoćnika ovo previše. Nakon 18 godina potpisivanja svega i svačega za obožavatelje - odustajem. Nadam se da ćete razumjeti i poštovati moju odluku.

I dalje me vesele susreti s vama i potpisivat ću vam knjige i fotografije, fotografirati se s vama i potpisati programe za one koji dođu na predstave, ali više nema potpisivanja ostalih stvari i odjeće i DVD-a...

Hvala svima što ste zainteresirani pratiti moje glumačko putovanje. Nadam se da ćete i dalje u njemu pronaći nešto što vas zabavlja. I kad se vidimo negdje vani napravit ćemo selfie!

Bryan

P.S. Sve vrijedno što ste mi poslali darovat ćemo u humanitarne svrhe."

Za prikaz nam je potreban tvoj pristanak za umetanje sadržaja s društvenih mreža i trećih pružatelja usluga.

Bryana Cranstona kao najsmotanijeg tatu na svijetu gledajte u seriji "Malcolm u sredini" od ponedjeljka do petka u 20:50na RTL Kockici.