Novosti

Bryanu Cranstonu nedostaje vrijeme kada ga ljudi nisu prepoznavali

Odličan glumac iz serije "Malcolm u sredini" požalio se novinarima kako mu, bez obzira što obožava svoj posao, nedostaje vrijeme kada se mogao anonimno kretati i putovati.

Press
25.01.2018 19:08

Bryan Cranston posljednji je put slobodno" bio na putu 2011., kad je sjeo na svoj motocikl i odvozio prekrasnu turu preko poznate američke autoceste Route 66. S njim je putovao i šogor, a krenuli su iz Santa Monice na kalifornijskoj obali i polako se dovezli u Chicago, na obalu jezera Michigan.

"Bilo je nevjerojatno", ispričao je za The Straits Times 61-godišnji glumac. "Vraćali smo se drugom rutom, išli malo i po cesti Route 50, koju vole zvati Loneliest Highway". Prolazite kraj prostranih ravnica, obrađenih polja i silosa,....fantastični su ti mali gradovi."

Sada to više ne bih mogao, jer me nakon nevjerojatno gledane serije Na putu prema dolje" svi prepoznaju. Prepoznavanje je nusproizvod onoga što radim", kaže on. "To nije ono što sam tražio, nisam osobito zadovoljan time, da budem iskren, a na tom putovanju mi je bilo lijepo jer smo rijetko koga sretali. A sada, i kada siđem s motora, ne skidam kacigu jer ne želim dizati pompu."

Bryana Cranstona kao najsmotanijeg tatu na svijetu gledajte u seriji "Malcolm u sredini" od ponedjeljka do petka u 20:45 na RTL Kockici.