Novosti

Budi mi prijatelj" i Indira za udrugu Regoč" iz Slavonskog Broda

Oni više nisu mali, ali nažalost nikada neće biti dovoljno veliki da samostalno mogu kročiti kroz život.

Press
08.12.2016 14:55

Najveća briga njihovih roditelja je što će biti s njihovom djecom kada oni više ne budu mogli brinuti o njima i kada njih više ne bude bilo. Gdje će oni završiti, tko će se o njima brinuti i dali će imati mjesto koje će zvati svojim domom?

Oni su najranjiviji i najosjetljiviji članovi našeg društva i možda najviše trebaju našu pomoć. Potrebna im je kuća u kojoj će živjeti i raditi, doprinositi onako kako najbolje znaju i mogu. Kuća u kojoj će biti okruženi jedni drugima i ljudima koje poznaju i vole i koja će biti njihov dom kada njihovi najmiliji više ne budu s njima.

Naša poznata pjevačica Indira otišla je u Slavonski Brod gdje je provela dan s ovim divnim ljudima i saznala što im točno treba, a njena izjava to vjerojatno najbolje i opisuje:

Treba im osigurati puno veći prostor, imaju velike planove, napravit će i mali dućan u kojem će prodavati svoje proizvode, uz to u kući će biti i smještajne jedinice za njih. Oni su toliko aktivni i doprinose svojoj zajednici. Vrijedni su, divni su, rade čuda, a posebno me fasciniraju ljudi koji brinu o njima i koji mogu biti primjer svima. Nažalost, roditelji će jednog dana umrijeti, ali oni neće biti prepušteni sami sebi nego će imati gdje biti i imat će se o njima tko skrbiti jer mi ćemo im svi zajedno to omogućiti."

Nazovite 060 9007 (6,25 kn s PDV-om) i omogućimo im ono što zaslužuju, omogućimo im mjesto koje će zvati svojim domom!