Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
RTL pomaže djeci

„Budi mi prijatelj“ i Marijana Batinić za udrugu Dravet sindrom Hrvatska

Sva djeca zaslužuju priliku za zdrav i bezbrižan život, a svi roditelji zaslužuju uživati u čarima odrastanja vlastite djece. No život je često surov, a dobrih srca, srećom, uvijek ima.

Image
Foto: RTL
Press/ 28.11.2015. u 11:06
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Udruga RTL pomaže djeci i ove godine se aktivirala kako bi učinila život barem malo ljepšim onima kojima je to doista potrebno.

Treći po redu projekt u našoj „Budi mi prijatelj“ kampanji namijenjen je djeci oboljeloj od Dravet sindroma, teškog i rijetkog oblika epileptičkog sindroma pri čemu česti i dugotrajni epileptički napadi mogu dovesti i do smrti. Iako djeca oboljela od ovog sindroma izgledaju kao i sva ostala djeca njihove dobi, nažalost, njihov život je puno, puno teži od onoga njihovih vršnjaka.

Image

'Budi mi prijatelj' i Marijana Batinić

Fotogalerija
Image

'Budi mi prijatelj' i Marijana Batinić

Fotogalerija

Cilj je projekta kupiti 20 pulsnih oksimetara za djecu oboljelu od Dravet sindroma jer će pomoću njih roditelji moći pratiti stanje djece i pravovremeno reagirati u životno ugrožavajućim situacijama te samim time spriječiti ono najgore.

Marijana Batinić, RTL-ova voditeljica i kuma ovoga projekta posjetila je Jana, dječaka oboljelog od Dravet sindroma: „Imala sam veliku tremu kada sam dolazila kod Jana, ali silna topla energija me dočekala kada sam ušla u prostoriju. On je pun ljubavi i kada me pogledao imala sam osjećaj kao da sam uživo vidjela anđela“, komentirala je Marijana svoje druženje s Janom.

Nazovite 060 9007 (6,25 kn s PDV-om) i omogućite Janu i njegovoj mami, kao i njihovim prijateljima s Dravet sindromom, barem malo bezbrižnije dane i noći.

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
okeeeeej

Rosamund Pike objasnila kako je najbrutalniju scenu seksa vježbala na lutkici i komadima mesa

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba