Novosti

Budite uz Mirjanu Mikulec i InDizajn!

Emisija o interijerima, koju uspješno vodi i uređuje dizajnerica interijera Mirjana Mikulec, kreće s desetom sezonom emitiranja na RTL-u, što samo potvrđuje njenu kvalitetu.

Press
09.10.2016 09:07

Jubilarna sezona upravopočinje i donosi inspirativna rješenja za opremanje svih prostorija doma, od spavaćih i dnevnih soba, pa sve do zahtjevnijih prostorija poput kupaonica i kuhinja. Osim toga, emisija i u ovoj sezoni priprema odlične uradi-sam tutoriale koje je publika odlično prihvatila. Ljubitelji vlastoručne izrade tako će naučiti izraditi dekorativne vaze, dječji stol, pa čak i tepih.

Poznavatelji arhitektonske scene zasigurno će uživati u projektima renomirane austrijske arhitektice Marion Wicher , zaviriti u neke od najljepših kuća u Istri, ali i zagrebačke stanove za najam koji posljednjih godina postaju pravi poligon za istraživanje granica arhitektonske i dizajnerske mašte.

Osim emisije, Mirjana trenutno priprema i novu knjigu, ali i proširuje liniju proizvoda za dom pa nas ove jeseni očekuju nove mirisne svijeće, prekrivači, posteljina, kućni ogrtači i još mnogo toga.

Želite promjenu svog životnog prostora, stana, ureda, terase, ali stalno to odgađate jer ste nesigurni u svoje odluke ili vam uvijek manjka novca za uređenje? Koji god razlog da ste do sada imali, zaboravite ga i uz emisiju InDizajn s Mirjanom Mikulec .

Emisija posvećena uređenju interijera iz sezone u sezonu donosi pregršt primjenjivih savjeta i ideja za svačiji ukus i džep s jednom misijom – uljepšanjem životnog prostora.

InDizajn je na rasporedu u 10 i 15 na RTL-u, te još jednom u 12 i 40 na RTL2!