Novosti

Cameron Diaz je sumnjala u sebe i svoju knjigu

Glumica je nedavno izdala knjigu 'The Longevity Book: the Science of Aging, the Biology of Strength, and the Privilege of Time'.

Press
04.12.2016 11:35

No, iako je sve prošlo u najboljem redu i knjiga je odlično primljena od strane čitatelja i kritičara, glumica je u jednom intervjuu otkrila kako je imala velikih problema pišući.

Naime, Diaz glasi kao samouvjerena i snažna žena koja zna što hoće. No sve njezine nesigurnosti su isplivale prilikom pisanja – 'Što ako ljudi pomisle da sam luda ili glupa', objasnila je svoj najveći strah.

Diaz je u knjigu unijela njezine stavove o starenju, prehrani, vježbanju ali i pouzdanju koju žena mora imati kako bi se dostojanstveno ponašala za svoje godine, bile to dvadesete, tridesete ili četrdesete. Glumica se osjećala ogoljeno jer njezina knjiga nije roman –' Nema likova, nema fikcije, samo ja i moje nesigurnosti.'

Ipak, sve je ispalo besprijekorno i glumica je zaključila kako nije bitno što drugi misle o njoj – 'želim da me čitaju oni koje zanima moje mišljenje. Za ostale me nije briga!'

Cameron Diaz gledajte u filmu Ljubav i praznici koji je na rasporedu iduće subote na RTL-u!