Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
POBJEDNIK ZA RTL.HR

Čapo posjetio nogometni klub iz djetinjstva: 'Oni su bili uz mene kada sam imao leukemiju, red je da im se ovako odužim'

Josip Čapo posjetio je klub iz djetinjstva i podružio se s budućim nogometašima i nogometašicom. Bio je to doček za pamćenje, rekao je za RTL.hr

Image
Foto: Život na vagi
RTL.hr/ 25.11.2022. u 8:00
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Prošlo je nekoliko dana od velikog finala 'Života na vagi', a pobjednik Josip Čapo s pravom može reći kako mu se život izokrenuo. Preko noći je postao zvijezda, ne može proći selom, a da ga netko ne zaustavi, više-manje odgovara na slična pitanja, a kaže kako mu je zbog toga iznimno drago.

Kako bi razveselio one najmlađe, posjetio je u nogometni klub svog djetinjstva u rodnim Feričancima i djeci pokazao pokoji trening koji je prakticirao u Lividragi. O pozitivnom susretu U NK FEŠK Feričanci ispričao je sve za RTL.hr.

https://d19p4plxg0u3gz.cloudfront.net/c76bccf8-6bed-11ed-91b5-4e5eefb32afe/original

Izvor: Privatna arhiva

"Trener je djecu pitao žele li da im dovede Čapu na trening, a kada su se oni složili, klub me pozvao na gostovanje - da se skupa zagrijemo, i odradimo trening. Tim sam pozivom bio iznimno počašćen, a kada su me djeca ugledala, žustro su potrčala prema meni", objasnio je. Prema tom klubu ima veliku odgovornost, a objasnio nam je i zašto.

"Tamo sam napravio svoje prve korake i nastavio igrati u juniorima i pionirima. To me vratilo u djetinjstvo, sjetio sam se i treninga u Lividragi. Klinci su uspjeli sve odraditi. Također, taj je klub pomogao mojoj obitelji. Kada sam bio bolestan, za mene se igrala humanitarna utakmica. Osjećam se odgovoran nekako ih razveseliti", rekao je. I, kaže, otići će opet, samo da uhvati još više slobodnog vremena...

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Disciplina i vani

Vani je jednako discipliniran kao i u showu, kilaža je konstantna, prehrane se drži, jedino je zbog nedostatka vremena, priznaje, mrvicu zapostavio treninge. No, već idući tjedan vratit će se na režim - tri treninga tjedno!

Upravo se čita

Image
Drew Scott

Brak funkcionira iako rade zajedno: Omiljeni 'lovac na nekretnine' i nakon 12 godina u nju je zaljubljen preko ušiju

Prije je govorio kako će s glavnom nagradom otvoriti adrenalinski park u Feričancima, a evo što sada kaže o tome:

"Plan je da na svojem zemljištu napravim kušaonicu za naše domaće proizvode, razmišljam čak i o paintballu jer ga nemamo sve do Osijeka. To mi je predložio prijatelj pa ću i to razmotiriti", zaključio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
ZAHVALIO NA LJUBAVI

Edo ne skriva da mu je obitelj najveća podrška, objavio fotografiju sa suprugom i kćerima: 'Moj stručni tim'

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba