Novosti

Čarobni film ekipe koje je stvarala 'Ledeno doba' i 'Rio' vodi nas u tajanstvenu šumu

Zaplet se vrti oko djevojčice koja se zatekne u dubokoj šumi, na mjestu gdje se sile dobra bore protiv sila zla. Ona se povezuje sa skupinom neobičnih likova kako bi spasila njihov, ali i naš svijet!

Press
04.02.2018 11:29

Sedamnaestogodišnja Maja Katarina ili M. K., kako više volida je zovu, vraća se u dom svog ekscentričnog oca Bomba,znanstvenika koji je u potrazi za civilizacijom malih čovjekolikihvojnika Listaša. Oni štite šumu te žive pored zlih stvorenjaBoggansa i njihovog vođe Mandrakea. Kada se M.K. čarolijom smanji itransportira u svijet Listaša, upoznat će kraljicu Taru te doznatida je šuma u opasnosti od Boggansa. Zajedno s mladim vojnikomNodom, vođom Listonoša Roninom te puževima Mubom i Grubom, M.K.pokušat će spasiti čarobni novi svijet koji je otkrila.

Od autora Ledenog doba" i Rija", koje smo gledali i naRTL-u, na televizijske ekrane po prvi puta u Hrvatskoj stiže jošjedna velika avantura i kinohit. Djelomično nastala prema dječjojknjizi Williama Joycea The Leaf Men and the Brave Good Bugs",Wedge je želio snimiti moderniju priču, akcijsku avanturu poputAvatara". Prelijepe animacije i fantastično izrađena, ovaobiteljska pustolovina je bez problema pronašla gledatelje ili, jošbolje, oni nju, te u svoje vrijeme prikazivanja u kinima, u ljeto2013., bila je jedan od najvećih animiranih hitova. Prepunspektakularnih borbi, zanimljive priče i vizualno zadivljujuć, ovoje film za sve generacije, koji gledamo na RTL-u sinkroniziranog nahrvatski.

Cuvari sume: Tajanstveni svijet

Animirani film "Čuvari šume: Tajanstveni svijet" pogledajtedanas u 13:35 na RTL-u!