Novosti

Chad Murray ne prestaje pričati o svojoj kćeri

Uspješni glumac u suradnji s hvaljenom autoricom i glumicom Heather Graham piše romantični napeti roman i ne prestaje pričati o svoj malenoj kćeri staroj par tjedana, a čije ime još uvijek skriva od javnosti.

Press
31.03.2017 11:15

Chad Michael Murray bacio se na pisanje. S hvaljenom autoricom i glumicom Heather Graham piše romantični triler American Drifter , o američkom vojniku na proputovanju po Rio de Janeiru. Knjiga će vjerojatno ubrzo biti adaptirana u scenarij za ekranizaciju, jer Murray kaže da ju je odmah u glavi vidio kao film, ali da ipak prvo treba vidjeti što će do kraja nastati i gdje će ih priča sve odvesti do svog izlaska sredinom studenog ove godine. Bit će to priča o slobodi i o svemu onome što nam je na dohvat ruke te da jednostavno u životu moramo biti kreativni.

Tijekom promocije nije mogao ne pričati o svojoj kćeri rođenoj prije par tjedana. Onog časa kad se dijete rodi postanete u isto vrijeme jači i slabiji. Jači ste zbog te male nevjerojatne ljubavi, a u isto vrijeme ono postane vaša Ahilova peta".

Ponosni tata prije dva tjedna je stavio na svom instagram profilu fotografiju uz koju je napisao: Ne brini djevojčice, možeš me držati čvrsto koliko god želiš, ja sam već tvoj i uvijek ću biti tu. Imam dvije predivne žene u svom životu. Moj sin i ja smo dva sretnika."

Uspješnog i brižnogtatu Chada Michaela Murraya gledajte u zabavnom filmu Šašavi petak , u subotu u 22 sata!

Ne propustite Disney dan – cijeli dan posvećen obiteljskom druženju i zabavi uz filmove iz Disneyeve produkcije, 1. travnja na RTL-u!