Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
JESTE LI ZNALI?

Charlie Hunnam otkrio pravi razlog zašto je otišao na audiciju za 'Sinove anarhije': 'Bio je to najtanji scenarij na hrpi...'

Charlie Hunam, koji se proslavio ulogom Jaxa Tellera u hit-seriji 'Sinovi anarhije' u jednom intervjuu otkrio je zašto je prihvatio tu ulogu

Image
RTL.HR/ 25.8.2019. u 11:54
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Iako je karijeru počeo još 1999. godine u seriji 'My Wonderful Life' te je nastavio u filmu 'Whatever Happend to Harold Smith?', Charlie Hunnam nije imao redovite glumačke angažmane. Znalo je proći po nekoliko mjeseci pa čak i godina bez ikakvog glumačkog angažmana. 

Stoga je 2006. godine odlučio kako je vrijeme da svoju karijeru stavi na pravi put i   dobije dobru i veliku glumačku ulogu ako želi ostvariti uspjeh. 

"Zaista sam se borio za svoju karijeru. Imao sam jasnu viziju kakvim filmovima se želim baviti i s kojim redateljima želim raditi. Ali bilo je zaista teško, provodio sam nevjerojatno puno vremena nezaposlen", rekao je u intervjuu za 'Talking with Chris Hardwick'.

No, kako posla za njega nije bilo, odlučio je uzeti stvari u svoje ruke i sam napisati scenarij. Tijekom tog procesa shvatio je da bi trebao glumi dati još jednu, posljednju šansu. 

"Prvi scenarij koji sam pročitao bio je onaj za 'Sinove anarhije'. I to sam napravio zapravo zato jer sam ispred sebe imao hrpu scenarija koji su se gomilali tijekom 18 mjeseci, a scenarij za seriju bio je najtanji od njih svih. No, kad sam pročitao, oduševio sam se i rekao sam sebi kako bih napravio bilo što da budem u prostoriji s ljudima koji rade tu seriju", otkrio je. 

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
zvijezda 'Južnog vjetra'

ZAVODNIK ODUVIJEK ILI? Pronašli smo fotografije fatalnog Miloša Bikovića s početka karijere, a evo kako je izgledao

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba