Play ponuda
Play ponuda
žestoka priprema za golišave scene

Chris Pine u filmu Wonder Woman pokazat će više no ikad

Kako je popularni glumac za ljetni akcijski kino hit snimio scenu u kojoj se pojavljuje gotovo gol, želio je publici prikazati sebe najboljeg što je mogao, pa se pola godine prije zakazanog snimanja počeo intenzivno pripremati i koristiti svaki mogući trenutak za vježbanje.

Image
Press/ 26.5.2017. u 19:33
Play ponuda

Chris Pine morao se žestoko fizički pripremati za snimanje filma "Wonder Woman", naime, u tom akcijskom filmu publika će od 2. lipnja za kad je zakazana premijera, od tridesetšestogodišnjeg popularnog glumca vidjeti više no što je ikad. Chris je priznao kako je malo uzbuđen zbog reakcije gledatelja, ali zasigurno je kako će oni znati prepoznati njegov uložen trud. 

32-godišnja glumica Gal Gadot koja u filmu glumi glavnu junakinju, također se morala pripremati za žestoke akcijske scene. "Bilo je vrlo intenzivno, počela sam se pripremati pet, šest mjeseci prije nego što smo počeli snimati ovaj film", rekla je i nastavila "Vježbala sam svaki dan šest sati, napravila bih dva treninga po dva sata u teretani, dizala sam utege kako bih povećala mišićnu masu. Bilo je zabavno na početku, imali smo posebnog kuharakoji nam je kuhao ukusna jela", rekla je glumica. Ali nakon nekoliko tjedana, od užitka je to postao ozbiljan posao, pa je prestala uživati u piletini i jajima. No, Gadot je ponosna na ono što je postigla. "Osjećam se jače, promijenila sam držanje, osjećam se bolje." 

Chrisa Pineagledajte u horor filmu „Epidemija“ u petak u 00:25 na RTL-u. 

https://images2.fanpop.com/image/photos/10500000/Carriers-Stills-chris-pine-10537406-1280-690.jpg
Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
PON - PET u 21 sat

Na kanalu RTL Passion uživajte u zabavnoj seriji koja će vas potpuno osvojiti: 'Sanjalica'

Play ponuda

Više s weba