Novosti

Cigi predviđa kaos u finalu: 'Bahra je najbolje prošla, ali Valter ni sam ne zna tko mu se sviđa'

Neven Ciganović otkrio nam je što očekuje u večerašnjem finalu popularne emisije "Ljubav je na selu", a komentirao nam je i sinoćnju epizodu.

RTL TV
18.03.2020 13:50

Stilist i društveni kroničar Neven Ciganović veliki je obožavatelj emisije "Ljubav je na selu" ito ne skriva.

Omiljene kandidatkinje su mu Bahra i Nikolina , a Neven iskreno priznaje kako jedva čeka večerašnje uzbudljivo finale. U jučerašnjoj epizodi već su otkrivene brojne istine, no Ciganović predviđa da nas tek večeras čeka pravi kaos.

Ljubav je na selu

"Očekujem pravi dar-mar. Hakijine cure će ga napraviti, nastat će pravi kokošinjac. U prijašnjim epizodama, više su se cure 'klale' i nisu međusobno podnosile, a sve je ovoga puta upereno prema frajerima", ističe Ciganović, koji je primijetio još nešto zanimljivo.

"Sve su više-manje nezadovoljne svojim frajerima, osim Bahre, koja je dobila svog savršenog, koji samo klima glavom i kaže 'da'. To su svi njegovi odgovori. Ona je najbolje prošla!"

Ljubav je na selu

Zanimalo nas je što misli o Sandrinom napadu na Bahru i je li imala pravo na to.

"Sandra se htjela malo pokazati da je superiornija, hjela joj je spustiti. Ja vjerujem da se ona osjeća povrijeđeno i ružno je to što je rekla da im ne predviđa zajedničku budućnost. Valter ni sam ne zna tko mu se sviđa. Ja da dođem pred njega i pitam sviđam li mu se, on bi rekao da. Taj mi se dio nije svidio kod Sandre, ali Bahra je ostala dostojanstvena, nije previše ragirala. Ljudi misle da nije shvatila, ali je, samo nije reagirala, jer je dovoljno sigurna u sebe."

Sandra i Valter

Kao stilista s dugogodišnjim iskustvom, morali smo ga upitati i što misli o Bahrinom sinoćnjem outfitu koji je bio sve samo ne tipičan.

"Bahra je izabrala najbolju haljinu, kao i ostale djevojke. Već sam jeu toj vidio na njezinom Facebook profilu. Htjela je biti modernija pa ju je kombinirala s Uggsicama, išla je na nude ton. Nije se napirlitala kao ostale koje su htjele ostaviti neki drugačiji dojam", zaključio je uvijek iskreni Neven.

Je li Neven u pravu, doznajte večeras od 21 sat na RTL-u.