Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
PLAY PREMIUM

Cijela regija je luda za serijom 'Južni vetar' - evo što sve trebate znati o njoj!

Nagradu „Zlatna antena“ za najgledaniju seriju 2020. Međunarodnog festivala drame i serija – FEDIS osvojila je nova hit-serija „Južni vetar“, koju možete pratiti na RTL-u!

Image
RTL.HR/ 22.7.2021. u 16:00
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Nakon što je 2018. godine film „Južni vetar“ postao regionalni hit i pokupio brojne nagrade, došao je trenutak za nastavak, i to u obliku serije. Serija je odmah pokupila brojne hvalospjeve, a radnja kreće tamo gdje je film stao – odlaskom Petra Maraša u zatvor. Prve četiri epizode zapravo su proširena verzija filma, a ostalih 10 prati radnju nakon filma.

Vijest o Maraševom (Miloš Biković) prijevremenom puštanju iz zatvora iznenadila je sve. Ipak, kao još veće iznenađenje ispostavi se Maraševa odluka o njegovom daljem životnom putu, koju on iznese Caru (Miki Manojlović) prilikom njihovog prvog susreta po izlasku na slobodu.

Image
Foto:
Image

Maraš pokušava napraviti balans u svom privatnom životu, no u tome mu ne pomažu ni nepovjerljivi i ozbiljno bolesni otac Lazar (Bogdan Diklić), a niti Sofija (Jovana Stojiljković), odlučna nastaviti život bez njega. Istovremeno, Maraš se trudi pokrenuti  vlastiti posao i odbija Baćine (Miodrag Radonjić) prijedloge da mu se pridruži u novim kriminalnim aktivnostima. Za to vrijeme crnogorski narkoklan, pod vodstvom ambicioznog Vaja (Ljubomir Bandović) nastavlja sa svojim sigurnim uzdizanjem na vrućem beogradskom asfaltu...

Image
Foto:
Image

Serija je odmah privukla publiku te je na Međunarodnom festivalu drame i serija – FEDIS, osvojila nagradu „Zlatna antena“ za najgledaniju seriju 2020. Odlična glumačka ekipa, predvođena sjajnim mladim srpskim glumcem Milošem Bikovićem vratila se i u seriji. Izuzetak je jedino što je legendarnog Dragana Bjelogrlića u ulozi Cara zamijenio Miki Manojlović. Naime, zbog obaveza s drugom sezonom „Senka nad Balkanom“, Bjelogrlić je morao odbiti ulogu u seriji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Odlična glumačka ekipa, napete akcijske scene i neočekivani rasplet sigurno će vas oduševiti, a premijeru serije „Južni vetar“ možete pogledati naPLAY Premiumu!

RTL.HR/ 22.7.2021. u 16:00
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
VELIKA REPORTAŽA

Redakcija Informativnog programa RTL-a: ‘Radni dan za urednika i reportera, ako ga radite svim srcem, nikad ne prestaje’

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba