Novosti

Clay iz 'Sinova anarhije' razvodi se nakon 38 godina braka

Šezdesetdevetogodišnji glumac Ron Perlman i njegova supruga predali su papire za razvod nakon četrdeset godina zajedničkog života

RTL.TV
24.11.2019 09:00

Holivudski glumac Ron Perlman, koji u seriji 'Sinovi anarhije' utjelovljuje Claya, a široj javnosti poznat je i po ulozi Hellboya, i dizajnerica nakita Opal Stone nakon gotovo 40 godina suživota predali su papire za razvod.

Perlman i Opal Stone vjenčali su se na Valentinovo 1981. godine, imaju 35-godišnju kćer Blake i 29-godišnjeg sina Brandona.

Vijest o predaji papira za razvodvećinu nije nimalo iznenadilajer se već prije pola godine počelo nagađati kako njihov brak više nije stabilan. Tada je Ron viđen u zagrljaju kolegice Allison Dunbar s kojom glumi u seriji 'StartUp'. Fotografirani su ispred jednog restorana u Pasadeni, par nije krio svoju aferu te su se bezbrižno grlili i ljubili.

Javnost je već tada počela nagađati da je brak glumca i dizajnerice došao svome kraju, dok su neki zaključili da je riječ o otvorenom braku. Američki mediji pišu kako o razvodu zasadnisu progovorili, a u papirima nisu napisali razlog raskida. Izvori bliski holivudskom glumcu otkrili su kako Ron i Opal već dugo žive odvojeno.


Rona Perlmana gledajte u kriminalističkoj seriji 'Sinovi anarhije' od ponedjeljka do petka u 01:15 na kanalu RTL Crime.