Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
nedjelja u 20:15

Clint Eastwood u odličnom kriminalističkom trileru 'Krvna slika' večeras na RTL2

Uživajte u odličnom trileru temeljenom na bestseleru slavnoga pisca kriminalističkih romana Michaela Connellyja, u režiji neponovljivog Clinta Eastwooda

Image
RTL.HR/ 18.9.2022. u 15:45
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Umirovljenog FBI agenta Terryja McCaleba (Clint Eastwood), kojemu je upravo transplantirano srce, unajmi Graciela Rivers (Wanda De Jesus), kako bi istražio smrt njene sestre Glorije, upravo žene čije je srce dobio. Već i prvi tragovi ukazuju na činjenicu kako bi ubojica, koji je ubojstvo odradio tako da izgleda kao slučajan čin nasilja pri provali, mogao biti serijski zločinac kojeg je Terry godinama bezuspješno lovio dok je bio u FBI-ju. Može li ostarjeli McCaleb, koji je planirao svoju mirovinu provesti odmarajući se u luci, koji ne smije voziti automobil, i koji mora spavati u pravilnim razmacima, pronaći potrebnu snagu za osvetiti ženu koja mu je produljila život?

Image

krvna slika krvna slika

Foto:
Image

krvna slika krvna slika

Temeljen na bestseleru slavnoga pisca kriminalističkih romana Michaela Connellyja, izvrsna „Krvna slika" jedan je od manje razvikanih, ali zato ništa manje kvalitetnih naslova iz posljednje faze karijere legendarne holivudske veličine Clinta Eastwooda. Opet se prihvativši dvojake uloge redatelja i glavnoga glumca, Eastwood se za uobličavanje romana u scenarij obratio Brianu Helgelandu, jednom od najboljih holivudskih scenarista. Posebna poslastica filma vidjeti je poznatoga komičara Jeffa Danielsa, kojeg najviše pamtimo po nastupu u „Glup i gluplji", u potpuno drugačijoj ulozi ozbiljnog istražitelja.

RTL.HR/ 18.9.2022. u 15:45
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
svakoga dana u 17:50

Od danas na Kockici: Nova zabavna i poučna animirana serija 'Kockić i prijatelji'!

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba