Novosti

Da bi bilo ono pravo, ne mora biti savršeno!

Romantična fantazija Savršen Božić" simpatično je ostvarenje o potrazi za istinskom ljubavi, našim željama te kako se one vrlo često razlikuju od onoga što nam doista treba.

Press
02.12.2017 10:08

Marketinška stručnjakinja Holly Maddux (Claire Coffee) svaki dan prema poslu prolazi pokraj izloga u kojemse nalazi savršena muška odjevna lutka. Jednog dana prolazeći poredizloga posklizne se, padne i udari u glavu. Pored nje se nađesavršeni muškarac (Ryan McPartlin) koji joj pomogne da se pridigne.Šarmantni muškarac i Holly odmah "kliknu" i sve se čini savršeno.No Holly nakon nekog vremena shvati da održati stvari savršenimanije nimalo lako te se zapita želi li savršen život ili je pravaljubav ono što joj doista treba.

Romantična fantazija Savršen Božić" , TVfilm najnovije produkcije simpatično je ostvarenje o potrazi zaistinskom ljubavi, našim željama te kako se one vrlo čestorazlikuju od onoga što nam doista treba. Lijepa Claire Coffee, kojućemo prepoznati iz fantastične Grimm" serije, RyanMcPartlin, kojeg znamo iz Chucka" kao Devona Woodcomba te JeffWard preuzeli su glavne uloge i odlično ih odigrali.

Savršen Božić - TV premijera

Vrhunski romantični film "Savršen Božić" pogledajte danas u12:35 na RTL Kockici.