Novosti

Daisy Ridley gostovala kod Jimmyja Fallona i zaigrala zabavnu igru!

Američka glumica je u nastavku poznate franšize 'Ratovi zvijezda' iz 2015. godine utjelovila lik Reyje, lokalne djevojke koja radi na otpadu.

Press
30.11.2017 11:21

Daisy Ridley pojavila se prije dvije godine u sedmom nastavku filma 'Ratovi zvijezda VI: Sila se budi'. Obožavatelji ovih kultnih filmova s nestrpljenjem očekuju i osmi nastavak u kojem će se navedena glumica također pojaviti. S obzirom na to da će se film za nekoliko dana početi premijerno prikazivati, glumica se opasno bacila na promociju. Gostujući u raznim televizijskim emisija i showovima, otkriva zanimljive detalje sa snimanja, ali i napominje što bi obožavatelji mogli sve očekivati od novog filma.

Tom prilikom u svoj show pozvao ju je i Jimmy Fallon . Voditelj Jimmy se kratko prisjetio na njezinog zadnjeg dolaska u show prije dvije godine i to zbog istog razloga, promocije tadašnjeg sedmog nastavka filma.

Daisy Ridley

Čime se sada baviš, što si radila u ove protekle dvije godine?", upitao je Jimmy mladu glumicu koja mu je brzo odgovorila kako je najbolja stvar u posljednje dvije bio duet s Barbrom Streisand. Bila je odlična. Ne mogu vjerovati da sam ju upoznala. Toliko sam sretna zbog toga", dodala je Daisy i otkrila kako joj je najveća podrška u životu otac koji baš i ne voli 'Ratove zvijezda', ali bez obzira na sve, posjećuje ju na setovima i podržava u tome što radi.

Nakon ugodnog razgovora, Jimmy i Daisy zaigrali su zabavnu igru i provjerili svoje znanje iz filmova 'Ratovi zvijezda' . Na uši su morali staviti slušalice i s usana pročitati citat, lik ili prepoznatljivu rečenicu koja se javlja u filmu. U sljedećem videu nasmijte se do suza i pogledajte kako je to izgledalo.

Za prikaz nam je potreban tvoj pristanak za umetanje sadržaja s društvenih mreža i trećih pružatelja usluga.

Vrhunsku Daisy Ridley gledajte u filmu 'Ratovi zvijezda VI: Sila se budi' sutra u 20 sati na RTL-u!