Novosti

Daisy Ridley jako je iznenadio scenarij za film 'Ratovi zvijezda Vlll: Posljednji Jedi'

Glavnu glumicu posljednja dva dijela najuspješnije znanstveno-fantastične filmske franšize istinski je iznenadila radnja posljednje priče. Što to točno, saznat ćemo 14. prosinca.

Press
29.11.2017 13:00

Mlada holivudska zvijezda Daisy Ridley koja je opet utjelovila Rey u filmu Ratovi zvijezda Vlll: Posljednji Jedi' , priznala je kako je bila zapanjena nastavkom priče ioduševljena kako se povezuju razne priče iz cijele franšize.

Gostujući u emisiji "Good Morning America", 25-godišnja zvijezda je rekla: "Bilasam više nego iznenađena zbog svega, jer postoji nekoliko priča koje se otkrivaju i povezuju. Rey pokušava saznati više o sebi i o samom svemiru, a ta pitanja ne padaju baš na dobro tlo. Rey će učiniti sve kako bi napredovala."

Zgodna brineta debitirala je u najuspješnijoj filmskoj franšizi 2015. godine u sedmoj epizodi 'Ratovi zvijezda: Sila se budi' . U razgovoru je još kazala kako se od tada dosta promijenila, da je sada "iskusna", naročito sa svjetlećim mačevima s kojima je vrijedno trenirala i pohađala obuku punih 12 mjeseci.

Govoreći o svojim kolegama, rekla je: "Bilo je divno. Očito imam nevjerojatnu sreću jersam mogla raditi s Harrisonom Fordom i Carrie Fisher , a kad sam prvi put radila s Markom Hamillom , otišli smo na večeru s njegovom obitelji, uživali u probama i snimanjima, bilo je nevjerojatno."

Daisy Ridley gledajte u TV premijeri 'Ratovi zvijezda Vll: Sila se budi' u petak u 20 sati na RTL-u.