Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
nije to očekivala

Daisy Ridley jako je iznenadio scenarij za film 'Ratovi zvijezda Vlll: Posljednji Jedi'

Glavnu glumicu posljednja dva dijela najuspješnije znanstveno-fantastične filmske franšize istinski je iznenadila radnja posljednje priče. Što to točno, saznat ćemo 14. prosinca.

Image
Press/ 29.11.2017. u 13:00
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Mlada holivudska zvijezda Daisy Ridley koja je opet utjelovila Rey u filmu „Ratovi zvijezda Vlll: Posljednji Jedi', priznala je kako je bila zapanjena nastavkom priče i oduševljena kako se povezuju razne priče iz cijele franšize.

Gostujući u emisiji "Good Morning America", 25-godišnja zvijezda je rekla: "Bila sam više nego iznenađena zbog svega, jer postoji nekoliko priča koje se otkrivaju i povezuju. Rey pokušava saznati više o sebi i o samom svemiru, a ta pitanja ne padaju baš na dobro tlo. Rey će učiniti sve kako bi napredovala."

https://vignette.wikia.nocookie.net/p__/images/0/0f/Luke-skywalker-and-kylo-ren-finally-battle-in-new-video-lego-star-wars-style-914021.jpg/revision/latest?cb=20160728192903&path-prefix=protagonist

Zgodna brineta debitirala je u najuspješnijoj filmskoj franšizi 2015. godine u sedmoj epizodi 'Ratovi zvijezda: Sila se budi'. U razgovoru je još kazala kako se od tada dosta promijenila, da je sada "iskusna", naročito sa svjetlećim mačevima s kojima je vrijedno trenirala i pohađala obuku punih 12 mjeseci.

https://www.joblo.com/newsimages1/sw-tlj-title-spec-pic02.jpg

Govoreći o svojim kolegama, rekla je: "Bilo je divno. Očito imam nevjerojatnu sreću jer sam mogla raditi s Harrisonom Fordom i Carrie Fisher, a kad sam prvi put radila s Markom Hamillom, otišli smo na večeru s njegovom obitelji, uživali u probama i snimanjima, bilo je nevjerojatno."

https://l7world.com/wp-content/uploads/2017/07/Star-Wars-Episode-VIII-The-Last-Jedi-Daisy-Ridley-Rey-lightsaber.jpg

Daisy Ridley gledajte u TV premijeri 'Ratovi zvijezda Vll: Sila se budi' u petak u 20 sati na RTL-u.

https://cdn.christianitydaily.com/data/images/full/4194/daisy-ridley-and-harrison-ford.jpg?w=600

https://3.bp.blogspot.com/-50MzXRVFa2o/VnNSiPaO30I/AAAAAAAAMcA/hjInc1Qd9sg/s1600/The%2BForce%2BAwakens.jpg
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
BIO U 'VEČERI ZA 5 NA SELU'

'Pjesmu ću objaviti u proljeće da bude kao prvi proljetni vjesnik': Ivan Bašić o pohodu na glazbenu scenu

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba