Play ponuda
Play ponuda
PREMIJERA: UMRI MUŠKI 5

Danas je dobar dan za umiranje!

Dva McClanea znače dvostruku nevolju.

Image
Foto: Fox
Press/ 26.3.2017. u 16:34
Play ponuda

Visokopozicionirani korumpirani ruski oficir Viktor Chagarin (Sergei Kolesnikov) planira inkriminirati bivšeg milijardera Yurija Komarova (Sebastian Koch), koji je razotkrio ilegalne aktivnosti ruske vlade, u namještanom sudskom procesu ukoliko ovaj ne preda tajne dokumente koji dokazuju krivicu Chagarina. U međuvremenu, Jack McClane (Jai Courtney) je uhićen nakon pokušaja atentata. Uspije se dogovoriti s ruskim vlastima za manju zatvorsku kaznu ukoliko bude svjedočio protiv Komarova. Istovremeno, John McClane (Bruce Willis), koji nije u kontaktu sa svojim sinom već godinama, doznaje za njegove probleme te putuje u Rusiju.

U rukama Johna Moora, koji se proslavio ostvarenjem „Iza neprijateljskih linija“ s Genom Hackmanom i Owenom Wilsonom u glavnim ulogama, u filmu koji smo također mogli pogledati na RTL-u, „Umri muški“ franšiza oživjela je peti i, za sada, posljednji put. Naravno da bez Brucea Willisa nema franšize pa se tako on još jednom pojavljuje u ulozi Johna McClanea.

https://m.blog.hu/mi/miezacirkuszmarmegint/image/bw-3.gif

No ovog puta društvo mu pravi Jai Courtney (prošle godine gledali smo ga u „Terminator Genisys“ kao Kylea Reesea),  u ulozi njegovog filmskog sina, koji poput oca privlači nevolje u nevjerojatnim količinama. Akcijski spektakl „Dobar dan za umiranje“ doista je akcijski spektakularan, vizualni efekti su perfektni, a čitav „zapaljivi“ zaplet “eksplodirao“ je i u kinodvoranama, zaradivši čak tri puta više od uloženog - skoro 305 milijuna dolara.

Svi ljubitelji akcije doći će na svoje večeras u 20 sati na RTL-u.

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
U spomen na prerano preminulu glumicu

Legendarne serije i uloge Edith Gonzales koje ćemo vječno pamtiti

Play ponuda

Više s weba