Play ponuda
Play ponuda
RADI SIGURNOSTI

Dani komunikacija mijenjaju termin održavanja: Ove godine umjesto početkom travnja održat će se od 29. do 31. listopada 2020.

Ništa se ne mijenja osim novog termina

Image

Dani komunikacija

Foto: Promo
RTL TV/ 9.3.2020. u 15:02
Play ponuda

Nastavno na preporuke Svjetske zdravstvene organizacije vezano uz globalnu situaciju sa širenjem koronavirusa, a zbog predanosti sigurnosti svih 3 tisuće sudionika, predavača i partnera koji ovaj netipični festival čine jednim od najboljih na svijetu, Dani komunikacija ove godine umjesto početkom travnja održat će se od 29. do 31. listopada 2020. 

"Odluku smo donijeli i zbog činjenice da su kompanije u kojima radi dio predavača i sudionika zabranile putovanja, kao i sudjelovanja u većim događanjima pa smo se odabirom novog termina pridružili cijelom nizu drugih međunarodnih i domaćih događanja koja, stavljajući na prvo mjesto zdravlje i dobrobit svakog pojedinca, održavanje prilagođavaju trenutno neizvjesnim okolnostima", poručuju iz organizacije. 

Iako ćemo u Danima komunikacija uživati u listopadu, ništa se ne mijenja osim novog termina. 

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
ŽELIMIR BABOGREDAC

Kako je naš najveći kolekcionar ploča skupio preko 6,5 tisuća primjeraka: 'Prvu sam 1960. godine, kao poklon, dobio poštom iz Amerike'

Play ponuda

Više s weba