Prošlo je godinu i pol dana kako je najopakiji i najproduktivniji holivudski glumac Danny Trejo otvorio svoj prvi restoran. Ako uzmemo u obzir da je od tadaotvorio još tri restorana, da se zaključiti kako su jela koja on i njegova ekipa stvaraju više nego ukusna.
Za vas smo izabrali glumčev recept za savršeno pečenusvinjsku vratinu za ukusne tortilje:
Cijela svinjska vratina u komadu
4 šalice vode
2 šalice narančinog soka
2 šalice limunovog soka
šalice jabučnog octa
šalice sjeckanog češnjaka
šalice soli
3 žlice papra
8 šalica pilećeg temeljca
Zarežite meso i natrljajte solju i paprom. Češnjak razmutite u vodi i ulijte u posudu za pečenje. Dodajte ostale sastojke. Prekrijte folijom i pecite na 180C 3-4 sata. Nasjeckajte meso prije posluživanja i poslužite na kukuruznim tortiljamas grilanim ananasom, ljutim umakom ilukom.
Dannyja Treja gledajte u akcijskom filmu Gospodar zločina" večeras u ponoć na RTL-u.