Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
NOVA EPIZODA

Davor i Tina kod Roksinih anđela: Što se događa kad se kamere na setu 'Superpara' ugase i tko je najveći 'lažnjak' u ovoj sezoni?

U današnjem podcastu 'Roksini anđeli' Tamara i Tamara ugostile su uvjerljivo najpopularniji par 'Superpara' još od prve sezone - Davora Urha i Tinu Malnar.

Image
Foto: Roksini anđeli
RTL.HR/ 29.9.2021. u 19:02
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Najpopularniji par 'Superpara', Davor i Tina prije nekoliko dana posjetili su kandidate treće sezone, a potom su doletjeli kod Roksinih anđela. Tamara i Tamara s njima su pričali o njihovoj i novoj sezoni, najboljim i najgorim parovima, a Davor i Tina su otkrili kako su oni taktizirali u prvoj sezoni, tko najviše taktizira u ovoj sezoni te zašto misle da nitko parova treće sezone nije jači 'Superpar' od njih dvoje.

Osim toga, Davor se osvrnuo i na svima omiljenu 'Večeru za 5 na selu' u kojoj je sudjelovao prošle sezone te u kakvim je odnosima danas sa tetom Vazmom s kojom je kuhao u svom tjednu večerice. 

Davor i Tina ispričali su također kako su uopće došli na televiziju, u kakvim su odnosima s drugim natjecateljima iz prve sezone, a odgovorili su i na pitanje koje je mnoge mučilo - tko je zapravo kuhao u 'Večeri za 5 na selu' - Davor ili Tina?

Kako se dan danas nose sa slavom koja ih je nenadano snašla nakon 'Superpara', kako su privatno te za koga su shvatili da su im pravi prijatelji, doznajte u novoj epizodi podcasta 'Roksini anđeli'!

Što su 'Roksini anđeli'?

Tamara Matković i Tamara Žiger, novinarke RTL.hr-a, u svom dnevnom boravku ugostit će poznata televizijska lica RTL-a, zvijezde, kolege i brojne druge goste te ih ispitati sve o njihovim projektima i pokušati doznati pikanterije koje još nikad nikome nisu rekli jer - gdje ima volje, ima i začina!

Image
Foto: RTL
Image
RTL
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
TRANSFORMACIJA

FOTO - Soraja prije i 10 godina poslije 'Big Brothera': Od djevojčice koja je odrasla u udomiteljskoj obitelji do najpoznatije starlete Balkana

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba