Novosti

Davor i Tina kod Roksinih anđela: Što se događa kad se kamere na setu 'Superpara' ugase i tko je najveći...

U današnjem podcastu 'Roksini anđeli' Tamara i Tamara ugostile su uvjerljivo najpopularniji par 'Superpara' još od prve sezone - Davora Urha i Tinu Malnar.

RTL.hr
29.09.2021 19:02

Najpopularniji par 'Superpara' , Davor i Tina prije nekoliko dana posjetili su kandidate treće sezone, a potom su doletjeli kod Roksinih anđela . Tamara i Tamara s njima su pričali o njihovoj i novoj sezoni, najboljim i najgorim parovima, a Davor i Tina su otkrili kako su oni taktizirali u prvoj sezoni, tko najviše taktizira u ovoj sezoni te zašto misle da nitko parova treće sezone nije jači 'Superpar' od njih dvoje.

Osim toga, Davor se osvrnuo i na svima omiljenu 'Večeru za 5 na selu' u kojoj je sudjelovao prošle sezone te u kakvim je odnosima danas sa tetom Vazmom s kojom je kuhao u svom tjednu večerice.

Davor i Tina ispričali su također kako su uopće došli na televiziju, u kakvim su odnosima s drugim natjecateljima iz prve sezone, a odgovorili su i na pitanje koje je mnoge mučilo - tko je zapravo kuhao u ' Večeri za 5 na selu ' - Davor ili Tina?

Kako se dan danas nose sa slavom koja ih je nenadano snašla nakon 'Superpara', kako su privatno te za koga su shvatili da su im pravi prijatelji, doznajte u novoj epizodi podcasta 'Roksini anđeli'!

Za prikaz nam je potreban tvoj pristanak za umetanje sadržaja s društvenih mreža i trećih pružatelja usluga.

Što su 'Roksini anđeli'?

Tamara Matković i Tamara Žiger , novinarke RTL.hr-a, u svom dnevnom boravku ugostit će poznata televizijska lica RTL-a, zvijezde, kolege i brojne druge goste te ih ispitati sve o njihovim projektima i pokušati doznati pikanterije koje još nikad nikome nisu rekli jer - gdje ima volje, ima i začina!

Roksini anđeli