Play ponuda
Play ponuda
STEVE LEVITAN I CHRISTOPHER LLOYD:

Deseta sezona ‘Moderne obitelji’ bit će posljednja!

Autori omiljenog sitcoma prošlog su tjedna objavili novost koja je rastužila mnogobrojne obožavatelje.

Image
Foto: RTL
Press/ 15.1.2018. u 11:28
Play ponuda

Od prikazivanja prve epizode prošlo je gotovo cijelo desetljeće, a najpoznatija televizijska obitelj na svijetu svakim danom broji sve više obožavatelja.

Izvrsna glumačka postava, urnebesno smiješni dijalozi i životne situacije koje su nam često toliko bliske glavni su razlog što je nedavno snimljena čak 200. epizoda hvaljenog sitcoma,  a to je nešto čime se mogu pohvaliti samo najveći.

Image
Foto: Hollywood Reporter
Image
Hollywood Reporter

Povodom emitiranja jubilarne epizode, autor Steve Levitan osvrnuo se na sve češće glasine o završetku popularnog sitcoma:

‘’Naš je plan završiti seriju nakon desete sezone, usprkos željama mnogobrojnih obožavatelja. Nikad ne reci nikad, ali zasad ne postoji gotovo nikakva šansa da ćemo Christopher i ja nastaviti pisati nove epizode’’.

Image
Foto: ABC
Image
ABC

Početkom prošle godine potvrđene su još dvije sezone serije, ukupno 9. i 10., što je glumačku ekipu obvezalo na još gotovo dvije godine zajedničkog rada. U SAD-u se trenutno emitira 9. sezona, a to bi u prijevodu moglo značiti da posljednju epizodu serije možemo očekivati sredinom 2019. godine. 

Uz ‘Modernu obitelj’ uživajte i dalje svakim radnim danom u kasnovečernjem terminu na RTL2.

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
Zgodan i pametan

Zemljak! Ovaj ljepotan iz serije 'Plima i oseka' mami uzdahe, pogodite odakle je rodom

Play ponuda

Više s weba