Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
VEČERAS U 21 SAT

Diana, naša majka: Život i nasljeđe

Prinčevi William i Harry prisjećaju se zajedničkih trenutaka, sretnog djetinjstva s majkom koja ih je obasipala ljubavlju te radosnih uspomena koje nikada neće biti izbrisane.

Image
Foto: Vanity Fair
Press/ 31.8.2017. u 20:02
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Dokumentarac najnovijeg datuma 'Diana, naša majka: Život i nasljeđe' prikazuje se na obljetnicu tragične smrti Diane, princeze od Walesa te ujedno slavi njezin život i rad. 

Prelistavajući obiteljski album, koji je složila sama Diana, William i Harry prisjećaju se majke koja je poginula prije dvadeset godina te govore o velikom i trajnom utjecaju koji još uvijek ima na njihove živote.

Izvrstan dokumentarac ujedno i slavi Dianina postignuća, rad i kampanje koje su njezini sinovi odlučni i dalje nastaviti. Osim braće, u ovoj po svemu specijalnoj priči o Diani, mnogi će sugovornici po prvi puta govoriti o princezi od Walesa. Tu su sir Elton John, Dianin brat Earl Spencer, Harry Herbert, Carolyn Warren, William van Straubenzee, lord Victor Adebowale te drugi članovi Dianinog osoblja.

Oxford Film and Televison te ITV i Smithsonian Channel u zajedničkoj produkciji snimili su film nastao uz doprinos vojvode od Cambridga i princa Harryja, koji obojica po prvi put na ovakav način govore o svojoj majci. Film uključuje nikad viđene fotografije iz obiteljskog albuma, uz koje se sinovi tako rado sjećaju voljene majke. Također, braća se prisjećaju posljednjeg kontakta koji su imali s njom te razgovaraju o osjećajima koji su ih proželi nakon njezine smrti.

Dirljivu priču o Diani ispričanu kroz oči njezinih sinova pogledajte večeras u 21 sat na RTL-u. 

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
Ostala je sama

Rasema iz 'Ljubav je na selu' u suzama za RTL.hr otkrila: 'Moj najdraži prijatelj tragično je preminuo'

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba