Play ponuda
Play ponuda
Agonija iz dana u dan

Djeca u strahu od Sheena: Tata, zašto nam prijetiš?

Drame u životu Charlieja Sheena ne prestaju. Nakon što je javno priznao da je HIV pozitivan, a potom i bipolaran buknula je vijest da je prijetio smrću vlastitoj djeci.

Image
Press/ 25.1.2016. u 10:19
Play ponuda

I dok se njegova bivša supruga Denise Richards kune da je Sheen potpuni manijak, a on tvrdi da ona samo želi još novca, čini se da u cijeloj priči najviše ispaštaju njihova djeca – Sami i Lolu. Sheen je navodno svojoj malodobnoj djeci slapo prijeteće poruke što je rezultiralo time da ga se one sada jako boje.

- One ga jako vole, tata im je, ali se ne osjećaju ugodno s njim. Neke stvari se ne mogu zaboraviti preko noći i sasvim je jasno da one ne želi biti nasamo s njim – kazao je izvor.

Cijeli cirkus s navodnim izbacivanjem iz kuće bivše supruge i kćeri te slanja prijetećih poruka se dogodio u nekoj od Sheenovih kriza tijekom bolesti, a iako se sada primirio posljedice su ostale. Radar Online donosi i da su 11-godišnjakinja i 10-godišnjakinja svom tati odlučile sve ispričati u pismu u kojem između ostalog i stoji da ne razumiju zašto njegove poklone smiju otvarati samo u njegovoj kući i zašto im ne dopušta da budu zajedno s mamom Denise. Pitaju se i zašto im šalje prijeteće poruke te što su mu one skrivile.

Koliko u svemu ima istine, a koliko želje američkih medija za senzacijom tek će se saznati. Dotad možete uživati u Sheenovoj briljantnoj glumi u seriji „Dva i pol muškarca“  koja se prikazuje od ponedjeljka do petka na RTL2. 

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
Intervju

Novi voditeljski par emisije 'RTL Danas': Ovo je velika odgovornost i čast, voditelji prvi ulaze u domove gledatelja

Play ponuda

Više s weba