Novosti

Djevojčica iz Kolumbije kojoj se ostvario životni san!

Talentirana Latina nije preko noći postala jedna od najplaćenijih i najpopularnijih glumica Hollywooda. Put do zvijezda nije joj bio nimalo lak.

Press
18.10.2017 13:01

Sofia Vergara rođena je u Kolumbiji, majka joj je bila domaćica, a otac je radio u mesnoj industriji. U svom tadašnjem okruženju nije mogla ni sanjati da će jednog dana biti toliko popularna. Studirala je tri godine stomatologiju , a onda je odlučila prekinuti studij i baviti se manekenstvom te se angažirala oko spotova za televizijske reklame. Preselila se u Miami i polako se počela probijati u svijet poznatih i popularnih.

Sa samo 18 godina Sofia se udala za svoju srednjoškolsku ljubav Joea Gonzaleza . Godine 1992. rodila je sina Manola, a godinu dana kasnije sa suprugom je potpisala razvod braka. Život ju nije štedio, te je tako 2000. godine saznala kako boluje od tumora štitnjače. Ustrajna glumica uspjela je pobijediti bolest.

Sofia Vergara

Prihvaćanjem uloge u "Modernoj obitelji" , Sofia nije mogla ni slutiti da će joj upravo ova serija donijeti slavu i uspjeh kakav je priželjkivala. Danas je jedna od najplaćenijih, najljepših i najzabavnijih glumica u Hollywoodu . Osim što joj se sreća osmjehnula na poslovnom planu, Sofija je sretno zaljubljena, te je već četiri godine u braku s J oeom Manganiellom.

Svoje vjerne obožavatelje glumica je počastila fotografijom starom čak 25 godina, ali je s nje odlučila izrezati bivšeg supruga Joea Gonzaleza. Međutim, sin Manolo objavio je fotografaiju u cijelosti i pohvalio se slikom kada je on kao beba prvi puta kihnuo.

Sofia Vergara

Zanosnu glumicu Sofiju Vergaru gledajte u humorističnoj seriji "Moderna obitelj" od ponedjeljka do petka u 23:55 na RTL2.