Novosti

'Djevojka ganja karijeru influenserice': Pogledajte kako glumi djevojka čiji je video pobijedio na...

Požurite na RTLplay i pogledajte novu epizodu 'Krv nije voda' u sklopu PLAY Premium paketa!

RTL.hr
19.11.2020 19:00

Lara Skoko ima dvadeset tri godine i studentica je privatnog fakulteta. Internet i društvene mreže čine jako veliki dio njezinog privatnog života jer ona je shvatila da ne želi, poput većine ljudi, za život zarađivati osmosatnim poslom, već će do novca dolaziti na lakši i zabavniji način – fotografijama i objavama na društvenim mrežama.

Čula je da mnogi ljudi žive od influensanja i odlučila je da je to posao koji će pokriti sve njezine potrebe, posao baš za nju. Sve u njezinom životu vrti se oko idealne scenografije, savršene fotke, lajkova i komentara zbog čega ispaštaju svi njezini odnosi, a ponajviše odnos s dečkom Rokom. Kada su zajedno, Roko se dosađuje te sve češće odgađa susrete s Larom i druži se s Ivom, alternativnom djevojkom iz susjedstva, posve neaktivnom na društvenim mrežama.

Lara je ljubomorna i zbunjena kako je to uopće moguće, želi skupiti još više lajkova i followera i Roka učiniti ljubomornim zbog čega objavljuje sve izazovnije fotografije. U priču se uključuje i njezina obitelj do koje su došle informacije o aktivnostima, fotografijama i spornim statusima o obitelji koje objavljuje njihova kći. Organiziraju intervenciju.

Naime, fanovi su odabrali priču Djevojka ganja karijeru influenserice u našoj anketi, za istu su se fanovi prijavljivali svojim kratkim videoradovima a produkcija je odlučila tko će od njih postati zvijezda 'Krv nije voda.

Požurite na RTLplay i pogledajte novu epizodu 'Krv nije voda' u sklopu PLAY Premium paketa!