Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
subota u 22:20

Sean Connery i Nicolas Cage u vrhunskom akcijskom trileru 'Hrid' večeras na RTL-u

Pogledajte vrhunski akcijski triler nominiran za prestižnu nagradu Oscar sa u glavnim ulogama Dobro došli u Alcatraz, iz kojeg je samo jedan čovjek uspio pobjeći, a u koji još nitko nikad nije provalio

Image
RTL.hr/ 4.6.2022. u 17:15
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Stanley Goodspeed (Nicholas Cage) je biokemičar koji živi u Washingtonu i radi za FBI. Ubrzo nakon što mu zaručnica Carla Pestalozzi (Vanessa Marcil) kaže da je trudna, Stanleya nazove direktor FBI-a (John Spencer) i zatraži njegovu pomoć. Otok na kojem se nalazi Alcatraz je pod opsadom, a 80-ak turista, koji su se našli u obilasku, zarobljeni su kao taoci. Zajedno sa svojim marincima, general Francis Xavier Hummel (Ed Harris), koji je godinama protestirao protiv vlasti jer je odbijala pružiti beneficije ratnim veteranima u tajnim vladinim operacijama, postao je otmičar i uzeo sudbinu u svoje ruke. Smrt njegove supruge bila je posljednja kap koja je prelila čašu. Sada je Stanley potreban na mjestu otmice jer je general ukrao i rakete pune otrovnog plina te prijeti da će ih lansirati s otoka ravno na San Francisco. Stanleyu je potreban čovjek koji poznaje zatvor bolje od ikoga, a taj čovjek je bivši britanski obavještajac John Patrick (Sean Connery).

https://c.tenor.com/kHG-PqZiQwEAAAAC/the-rock1996-dark-gamer.gif

U rukama velikih filmaša, Michaela Baya („Transformers“, „Armageddon“, „Pearl Harbor“) i Jerryja Bruckheimera („CSI“, „Crimson Tide“, Top Gun“, „Bad Boys“, „Beverly Hills Cop“) nastao je veliki blockbuster (sedmi najisplativiji film godine prikazivanja u Americi i čak četvrti u svijetu), koji je bio nominiran i na najprestižnijoj američkoj filmskoj priredbi, dodjeli nagrade - Oscar. I zaista, radi se ovrhunskom trileru prepunom drame i akcije, bez dosadnog trenutka, jednom od onih akcijskih blockbustera koji su obilježili 90-e, kada je akcijski film bio u punom zamahu. Pridodajmo toj jednadžbii veličine poput Seana Conneryja, Nicolasa Cagea i Eda Harrisa u punoj formi i jasno vam je kako film nikako nije mogao „promašiti“. Dakle, radi se o akcijskom/triler klasiku, u kojem se napetost može rezati nožem.

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
ČESTITAMO

EKSKLUZIVNE FOTOGRAFIJE: Omiljena TV meteorologinja udala se u bajkovitoj vjenčanici!

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba