Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
PREDSTAVLJAMO 'CHICAGO U PLAMENU'

Dobro poznata lica s malih ekrana: Taylor Kinney i Monica Raymund

Spašavati živote, gasiti vatru i pritom držati privatni život u normalni nije lako, ali oni to glume bez imalo problema.

Image
Press/ 29.10.2015. u 17:35
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Taylora Kinneya smo već navikli gledati na malim ekranima i to u mnogo uspješnih serija poput Slatkih malih lažljivica, Besramnika, CSI New York i u Vampirskim dnevnicima. Prije no što se počeo baviti glumom studirao je biznis menadžment, ali kada se okušao u glumi, shvatio je da se time želi baviti do kraja života. Na snimanju spota „You and I“ prvi put se upoznao s Lady Gagom, s vremenom su si postali sve bliži, pa su se i zaručili na Valentinovo ove godine. On tumači lik vatrogasca Kellyja Severidea.

Želimo vam predstaviti i Monicu Raymund, vatrenu glumicu dominikanskih korijena. Nju smo gledali u Zakonu i redu: Odjel za žrtve, Dobroj ženi, te u velikom hitu Laži mi, rame uz rame s Timom Rothom. Tijekom studija osvojila je prestižnu nagradu John Houseman Award za iznimnu posvećenost studiju, a Okušala se i u produkciji nekoliko kazališnih komada na Broadwayu. U novoj RTL-ovoj seriji glumi vatrogasnu narednicu Gabrielu Dawson.

Chicago u plamenu počinje se emitirati u ponedjeljak 2. studenog u 23:30 na RTL-u.

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
svakoga dana u 17:50

Od danas na Kockici: Nova zabavna i poučna animirana serija 'Kockić i prijatelji'!

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba