Novosti

Dodjelu glazbenih nagrada Top.HR Music Awards gledajte danas na RTL-u!

Najobjektivnija glazbena nagrada Top.HR Music Awards opet će pokazati tko je stvarno najbolji jer kategorije se odnose na radijsko emitiranje, prodaju albuma i streaming pjesama

RTL.hr
12.03.2022 12:00

Danas u 16 sati na RTL-u ne propustite snimku svečane dodjele jedinstvenog glazbenog priznanja na domaćoj sceni Top.HR Music Awardsa na kojoj su nastupili naši ponajbolji glazbenici.

U ponedjeljak se u zagrebačkom klubu Mint club & more održala treća dodjela nagrada Top.HR Music Awards koju organiziraju Hrvatska diskografska udruga i RTL, a na kojoj su nagrađeni najuspješniji glazbenici u protekloj godini. Nagrade su se dodijelile u 11 kategorija prema preciznim podacima dobivenim prema radijskom emitiranju HR Top 40, koji uključuju više od 140 radijskih postaja diljem zemlje, prema fizičkoj prodaji te prema podacima o digitalnoj prodaji na glazbenim streaming servisima.

Glazbeni velikan Gibonni dobitnik je Top.HR Music Awardsa u kategoriji za najizvođeniju pjesmu godine gdje je uvjerljivu pobjedu odnijela njegova pjesma 'Kiša'.

Tko je još dobitnik ove prestižne nagrade i nastupe naših ponajboljih glazbenika ne propustite gledati danas u 16 sati na RTL-u.