Play ponuda
Play ponuda
neugodnjak

Događa se i to: Miloš Biković morao je snimati seksi scene s majkom svoje djevojke

Miloša Bikovića i film 'Južni vetar' gledajte u petak u 23:10 na RTL-u

Image
RTL.hr/ 10.10.2022. u 14:15
Play ponuda

Miloš Biković jedan je od najuspješnijih srpskih glumaca kojeć ćemo u petak gledati regionalnom hit-filmu 'Južni vetar' na RTL-u.

Hvaljeni film i istoimena srpska serija prati život mladog kriminalca Petra Maraša (Miloš Biković), koji nakon što mu je kazna iznenada smanjena, izlazi iz zatvora, no umjesto da se vrati staroj ekipi lopuža, on započinje privatan posao preprodaje rabljenih automobila. 

Ova je serija i film napravili su pravi bum na Balkanu, kao i glumačka postava u kojoj se ponajviše istiće upravo Miloš Biković koji uspješno gradi svoju glumačku karijeru i izvan granica svoje zemlje. Tako je 2018. godine glumio i u filmu 'Beyond the Edge' redatelja Aleksandra Boguslavskiya u kojem se pojavio s holivudskom legendom Antoniom Banderasom. 

Osim zavidne karijere, Biković je poznat i po tome što mu ne mogu odoljeti mnoge dame. S jednom svojom bivšom djevojkom doživio poprilično neugodno iskustvo. Naime, dok je Miloš bio u vezi s ruskom glumicom Aglayom Tarasovom, dobio je ulogu u filmu 'Mitovi' u kojem je glumila i njezina majka. Sve bi to bilo normalno da njezina majka nije igrala baš ulogu Miloševe ljubavnice u filmu.

Ruskim medijima čudnu situaciju ispričala je sama Aglaya Tarasova:

"Miloš i ja smo neko vrijeme bili u vezi i u jednom trenutku bilo je logično da majci predstavim svog dečka. On i ja smo razgovarali i smišljali kako da to izvedemo. Igrom slučaja, Miloš je baš u to vrijeme dobio ulogu u filmu u kojem je glumila i moja majka, Ksenija Rapaport. A onda je uslijedio šok, kad mi je Miloš rekao da baš od svih glumica u filmu moja majka glumi njegovu ljubavnicu i da će imati i jednu jako vruću scenu. Redovno sam im odlazila na snimanje, no  tog dana kada se snimala ta posebna scena nisam se usudila pojaviti. Ostala sam kod kuće, sjedila, gledala u jednu točku i   razmišljala: 'Bože, što ti je život...", Aglaya Tarasova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play ponuda

Miloša Bikovića i film 'Južni vetar' ne propustite gledati u petak u 23:10 na RTL-u.

Image

Južni vetar

igrani film, kriminalistički/ triler
Srbija - 2018
Petak, 14. listopada u 23.20 sati
Gledaj na
Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
svakoga dana u 17:50

Od danas na Kockici: Nova zabavna i poučna animirana serija 'Kockić i prijatelji'!

Play ponuda

Više s weba