Novosti

ZVIJEZDA FILMA MAMMA MIA! Dok žene diljem svijeta obožavaju Colina Firtha, bivša supruga ga je varala

Zgodnog Colina Firtha ne propustite gledati u filmskom mjuziklu 'Mamma Mia!' u subotu u 15:15 na RTL-u

RTL.hr
29.11.2022 15:00

Godina 2018. bila je poprilično teška za Oscarom nagrađenog britanskog glumca Colina Firtha . U ožujku te godine cijeli je svijet doznao da je obožavanog glumca mnogih žena supruga Livia Giuggioli varala i to ne jednom nepromišljeno, već gotovo punih godinu dana.

Nakon što su Flirt i Livija prijavili policiji kako dobivaju prijeteće mailove njezinog prijatelja iz djetinjstva i da ih taj čovjek uhodi, britanskom glumcu stigli su mailovi objašnjenja što se zapravo događa.

Ispostavilo se da Marco Brancaccia nije običan uhoda, već Livijin ljubavnik. Ona je čak zbog Marca planirala ostaviti Firtha, što je, zapravo i učinila na neko vrijeme, kad su uzeli pauzu", no kasnije su se pomirili.

Marco Brancaccia je talijanski novinar koji je tada ispričao svoju stranu priče te iskreno rekao kako nikada nije prijetio Liviji, da je njihova veza bila puna nježnosti i trajala je 11 mjeseci, od 2015. do 2016. godine, te da su bili jako zaljubljeni.

Firthu je Marco Brancaccia poslao mailove u kojima je napisao da Liviji nikad nije prijetio već mu je objasnio što se zapravo događalo među njima.

Flirt mu je odlučio odgovoriti, i iako su mnogi očekivali će izvrijeđati ljubavnika svoje supruge, Colin je opet ispao veliki frajer jer mu je napisao: "Zbog tebe sam patio, ali znam da i ti patiš".

Iako su pokušali vratiti svoj brak u normalu, oporavka nije bilo. Firth se razveo od Livije 2019. nakon 22 godine braka. I, gospodin kao i uvijek, tada je u izjavi istaknuo kako joj je prevaru oprostio. Zanimljivo je kako je gospođa Livia na svom profilu na Instagramu zadržala prezime bivšeg supruga.

Ove godine sunce je opet zasjalo u Flirtovom ljubavnom životu. Nakon bračnog kraha sreću je našao u zagrljaju 20-ak godina mlađe scenaristice Maggie Cohn s kojom se prvi put zvanično u javnosti pojavio na crvenom tepihu filmskog festivala održanog prošlog mjeseca u Londonu.

Zgodnog Coina Firtha ne propustite gledati u filmskom mjuziklu 'Mamma Mia!' u subotu u 15:15 na RTL-u.