Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
MODERNA ČUDA

Dokumentarci za sve uzraste: od igle do lokomotive!

Dugovječni serijal koji nikada ne izlazi iz mode.

Image
Press/ 31.10.2015. u 19:00
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Moderna čuda jedna je od najdugovječnijih edukativnih i dokumentarnih programa na svijetu. Njihovo emitiranje je započelo početkom programa History channela 1. sječnja 1995. godine, što znači da na RTL-u možete gledati kvalitetan projekt koji traje već 20 godina!

Pravo na emitiranje otkupile su brojne televizijske postaje diljem kugle zemaljske, pa se procjenjuje da u svakom trenutku ovu emisiju gleda barem 1,6 milijuna ljudi. Ono što je čini posebnom je da se odabere tema iz nekog područja – znanosti, tehnologije, elektronike, mehanike, inženjerstva, arhitekture, industrije, proizvodnje ili agrikulture, a zatim se jedan slučaj obrađuje iz tri različita gledišta, odnosno na tri različite strane svijeta.

Čitav serijal, 690 epizoda, potpisuje Bruce Nash koji je u jednom intervjuu rekao da je iznimno sretan što se njegovi uradci često emitiraju u strukovnim školama kao dodatno gradivo.

Ukoliko vas zanima neka od gore navedenih tema, ili svojoj djeci želite proširiti horizonte, pratite Moderna čuda vikendom u 17:20 na RTL2.

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
SAMO NA RTL-U

MUZIČKI MEGASPEKTAKL 'SUPERSTAR' JE U HRVATSKOJ: PRIJAVI SE ODMAH I ZAPALI TRENDING!

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba