Novosti

Doris i gosti otkrivaju: Vole li više svekrve snahe ili punice svoje zetove?

Ovotjedna nedjeljna kava bila je rezervirana za raspravu o odnosu svekrva i snahi, te čine li punice sve kako bi osvojile svoje zetove.

Press
04.02.2018 18:36

Doris je u svoj dnevni boravak pozvala dvije mlade snahe i jednu svekrvu kako bi dala odgovor na vječno pitanje: Je li istina da svekrve i snahe baš i ne pronalaze zajednički jezik? Njezin gošće svojom pričom i iskustvom dokazale su baš suprotno.

Marica Kelčec nekad je bila snaha, a danas je ona ta koja je svekrva. U odnos snahe i svog sina se ne miješa.

Ja sam imala svekrvu, bila je malo starija i miješala se u život mene i muža. Baš zbog toga ja se danas ne miješam u odnos svog sina i snahe. Mogu pomoći savjetom, ako ga prihvati dobro, ako ne, neka radi po svome. Bake su tu da pomognu i oko djece, u vrtu, ma bilo gdje. Ne miješam se u njihov odnos niti u odgoj njihove djece", dodala je Marica.

Zajedno pod istim krovom živjela je čak s četiri generacije, ali bez obzira na sve odlično su se slagali. S druge pak strane Neda Parmać voli svoju svekrvu, ali kaže da je najbolje kad žive odvojeno.

Mi smo živjele nekih mjesec dana zajedno, ali ljepše je kad smo odvojene. Ja volim komfor. To nema veze s njom nego sa mnom. Kad bi živjele skupa, ma ne samo s njom nego bilo s kim to bi trebao veliki prostor. Mislim da se razumijemo mi se super slažemo, jako puno se zezamo, stvorile smo prijateljski odnos", komentirala je Neda Parmać.

Koliko svekrve cijene svoje snahe govori i Lana Pavić koja zna da kad zamoli svekrvu da nešto učini za nju ili djecu sigurna je da će ona to odlično odraditi. Puno mi je lakše nešto reći svekrvi, nego mami, jer znam da će ona napraviti to točno onako kako sam rekla i zamislila. Teško je kad zbog nebitnih stvari dolazi do razmirica. Svekrva je uvijek na mojoj strani bez obzira na to što ima sina jedinca. Nas dvije imamo jedan odnos o kojemu bi puno drugih žena trebalo učiti", izjavila je Lana.

A koliko punice vole svoje zetove i kakav odnos oni imaju otkrila su tri mušketira, Miro Ungar, Sandi Cenov i Robert Kurbaša.

Svi su priznali kako su njihove punice odlične kuharice, te da se najviše vesele njihovoj hrani.

Ja stvarno vidim tu ljubav punice prema meni, pogotovo kad dođem na ručak. Baš se puni trudi oko mene", rekao je Robert dok je Miro dodao kako je njemu ovo treća punica. Moja sadašnja punica je 15 godina mlađa od mene, s njom imam dobar odnos, ona je vrlo diskretna. Nikad se ne miješa, ne zauzima nijednu stranu ako supruga i ja imamo neku razmiricu", rekao je Miro.

Sandi je izrazio sreću jer su ga svi prihvatili takvog kakav je i otkrio zbog čega se on jako dobro slaže sa svojom punicom: Kakva je punica takva će biti i supruga. Ona je čudo, u tim godinama se drži fantastično, ako mi supruga bude takva ja ću biti presretan. Ona je odlična žena. Ja bi nju cijenio i da nije moja punica, jer je ona najbolja prijateljica svojoj kćeri."

S obzirom na to da se emisija lagano počela 'rasti', simpatična Doris gledateljima i obožavateljima poručuje: Nikad zbogom, samo doviđenja!"