Novosti

Doris Pinčić Rogoznica i suprug: 'Sa svakim smo djetetom sve stabilniji i uspješniji'

Jedna od omiljenih televizijskih voditeljica uživa na ljetovanju s obitelji

RTL.hr
09.08.2019 13:54

Doris Pinčić Rogoznica s obitelji, suprugom Borisom te djecom Donatom (5) i Gitom (1), ljeto provodi na obali, daleko od zagrebačke gradske vreve, koja im je inače svakodnevica. No, ove će se jeseni i to promijeniti jer su lijepa voditeljica i glazbenik prodali stan i kupili kuću s vrtom i dvorištem u okolici Zagreba.

Do selidbe uživaju na moru, a trenutačno su u Borisovu rodnom Sukošanu, kod njegova oca. Kada nisu tamo, budu kod Dorisine obitelji ili kod Borisove majke u Zadru.

"Kod svih imamo četkice za zube, nešto donjeg rublja, pidžame i dvije presvlake pa možemo ostati bilo gdje", rekla je voditeljica za Gloriju .

"Svi su nas željni i vesele se unucima, tako da smo svuda dobrodošli", dodala je Doris,koja, osim što marljivo radi, i studira. Naime, lani je upisala studij komunikacija na Bernays visokoj školi u Zagrebu, a od diplome je dijele jedan semestar i diplomski rad.

"Sjećam se da sam dojila Gitu i držala knjigu iznad glave i tako učila", kaže Doris. Iako uživa u ulozi majke, o trećem djetetu, barem zasad, ne razmišlja.

"Sa svakim djetetom Doris i ja smo sve stabilniji i uspješniji. Djeca su motivacija da stvaraš još više i nastojiš biti bolja osoba", kazao je Boris.

Doris Pinčić Rogoznicu gledajte ove jeseni u novoj sezoni kulinarskog showa 'Tri, dva, jedan - kuhaj!' na RTL-u!