Play ponuda
Play ponuda
Veselo na setu

Doris Pinčić Rogoznica zaplesala kolo!

Na setu popularnog kulinarskog showa 'Tri, dva, jedan - kuhaj!' nikada nije dosadno, a kako bi bilo još zabavnije, mladi bećari odlučili su simpatičnu voditeljicu naučiti plesati kolo!

Image
Press/ 23.8.2017. u 17:05
Play ponuda

Anto Mandura (22) i Antonio Drkelić (21) školski su prijatelji koje povezuje ljubav prema kuhanju, hrvatskoj tradiciji i folkloru. Vole spremati tradicionalna jela, ali se vesele što će u showu naučiti spremati i nešto modernija jela, koja do sada još nisu isprobali. 

Izvan kuhinje ovaj veseli natjecateljski par pleše u folkloru već pet godina pa su odlučili iskoristiti pauzu na setu kako bi Doris Pinčić Rogoznica pokazali nekoliko plesnih koraka. Simpatična voditeljica odmah je uhvatila ritam te zajedno s bećarima iz Slavonije zaplesala kolo. Ponosni na svoju učenicu, dečki su je zasluženo pohvalili.

Osim folklora, mladi bećari iz Slavonskog Šamca bave se i izradom starih tradicionalnih kostima te narodne nošnje, a ljubav prema tradiciji veoma se cijeni i njeguje u njihovim obiteljima.

Izgleda da ćemo u petoj sezoni showa od ovih mladih zaljubljenika u hrvatsku tradiciju naučiti još mnogo toga. Ako će plesnim koracima spremati ukusna tradicionalna jela,  tko zna gdje će im biti kraj.

Kako će se Anto i Antonio snaći u kuhinji te hoće li osvojiti simpatije žirija, ne propustite pogledati ove jeseni na RTL-u!

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
ZABAVA ZA NAJMLAĐE

'Čudesan dan u šumi' - u petak na Kockici!

Play ponuda

Više s weba