Novosti

Dosta vam je ležanja? Vježbajte besplatno uz najpoznatiju akcijsku zvijezdu koja stvarno zna kako tijelo...

Jean-Claude Van Damme besplatno je svima poklanio seriju vježbi za bolje podnošenje izolacije

RTL
30.04.2020 10:10

Belgijskih majstor borilačkih vještina s dugogodišnjom holivudskom adresom iza kojeg je cijeli niz akcijskih hitova, Jean-Claude Van Damme objavio je na svome YoutTube kanalu seriju treninga potaknut željom da pomogne svima koji se žele pokrenuti i kojima je činjenica da ne mogu otići u omiljenu teretanu poprilično frustrirajuća.

Kako se nitko ne bi osjetio uskraćenim, Van Dammeove vježbe ne zahtijevaju nikakvu sportsku opremu, čak ni utege.


Tko ne bi htio ovakvog privatnog trenera?

JCVD je već godinama velika akcijska zvijezda i zabavno je vidjeti ga kako daje savjete o vježbanju. Od djetinjastva se bavi borilačkim vještinama, jedno vrijeme se bavio i bodybuildingom, tako da je definitivno kvalificiran za vođenje vježbi koje je i sam prakticirao te izgleda više no fenomenalno za jednog 59-godišnjaka.

Van Damme je najavio kako će objaviti ukupno pet serija vježbi. Pogledajte i razgibajte se uz prvu od dosad tri objavljene.

Za prikaz nam je potreban tvoj pristanak za umetanje sadržaja s društvenih mreža i trećih pružatelja usluga.

Sjetite se da je bolje vježbati ikako nego nikako, te da vježbanje, osim što stimulira tijelo, pokreće i mozak zbog čega se osjećate bolje i zadovoljnije, a pomaže i cijelom metabolizmu da nastavi funkcionirati na najbolji mogući način za uspostavlju zdravlja cijelog organizma.

Vježbajte uz Jean-Claudea Van Dammea i gledajte ga u akcijskom hitu 'Teška meta' u petak u 22:10 na RTL-u.