Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
PON - NED u 18:10

Dosta vam je zimskog sivila? Upoznajte ljude koji su odlučili živjeti na mjestima gdje je vječno ljeto

Po dvije epizode inspirativne lifestyle emisije o odabiru savršene kuće za život 'Potraga za otokom' gledajte svakog dana u 18:10 na kanalu RTL Living

Image
RTL.hr/ 24.1.2023. u 17:00
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Zamislite scenarij: odlučite prodati nekretninu u kojoj stanujete i kupiti drugu na Bahamima gdje nikad nema ni jeseni ni proljeća ni zime. Na Bahamima je vječno ljeto prosječne temperature 29°C. Iako vam to zvuči kao bajka, sudionicima ove emisije taj scenarij je postao stvarnost.

HGTV (Home and Garden Television) svoju popularnu „House Hunters“ franšizu obogatila je još jednim showom: ovdje bogati kupci posjećuju razne egzotične otoke u potrazi za nekretninama u namjeri da ih kupe ili iznajme. U showu ćemo upoznati neka od najegzotičnijih i najoriginalnijih imanja na svijetu, namijenjenih samo najsretnijima. Stručnjak za otočke nekretnine Chris Krolow potencijalne kupce vodi na tri otoka i pokazuje kuće za odmor o kojima stanovnici tih otoka mogu samo sanjati. Luksuzne nekretnine doista su odabrane samo za one dubljeg džepa, a Chris Krolow, koji je pokrenuo Private Islands Inc. tvrtku, zna pronaći tropski raj, predivni dom za sretne klijente koji su mogu priuštiti kuću iz snova na mjestu iz snova. Bahami, Karibi ili Filipini ili pak Hrvatska samo su neka od najljepših mjesta na svijetu na koja Chris odvodi svoje klijente nudeći im dio raja.

Image

Potraga za otokom

lifestyle emisija
SAD - 2013
RTL Living, ponedjeljak - nedjelja u poslijepodnevnom terminu
Voditelj
John Beach
Gledaj na
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
zavodnik iz vrgorca

Ljubav je na selu: Otkrivamo vam kakvu ženu traži Renato!

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba